iczigo Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Prosze was o zrobienie kilku grafik do gry top-down, potrzebuję: 1. Głowny bohater coś jak tu (ale chciałbym agenta FBI): http://i1039.photobucket.com/albums/a471/J...o_idlerun01.gif 2. Potwory (glutowate, w kształcie człowieka, szary kolor, bez twarzy) 3. Biurko 4. Pułka 5. Rury 6. Kwadrat (ma to być ściana, jak w biurze) 7. Rakieta 8. Granat Z góry dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Przecież takie coś jest banalne... Kwadrata nie potrafisz zrobić?? Ja zrobiłem i zajęło mi to 3 sekundy w paintcie... Na dodatek podaj jakieś wymiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 granat? kółka nie potrafisz narysować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 granat? kółka nie potrafisz narysować? To narysuj. Granat to nie kółko :bye1: . :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Chciałem grafikę ściany pasującą (wysokością) do bohatera. Granat może być widziany z boku nawet jeżeli dla was to banał prosze o grafiki wszystkiego o co prosiłem na początku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A Rozmiary!? Skąd do chol*ry mamy wiedzieć jakiej wielkości jest twój bohater? Proszę, oto twój upragniony kwadrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ładnie ci wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A jak nie będzie Creditsów to cię pozwę do sądu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ignis, to nie jest kwadrat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Sorry, zapomniałem zasady z matematyki (zawsze mi się myliła...) że to każdy kwadrat jest prostokątem ale nie każdy prostokąt jest kwadratem. Ale nawet trafiłem, bo dopisał że to ma być Kwadrat (ma to być ściana, jak w biurze) i ma swoją ścianę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi