Micanser Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 hejka, chce spróbować zrobić grę 3d ale nie wiem jak wprowadzić do niej jakieś modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Wszystko jest w helpie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Tylko odsyłacie do helpa :P Micanser sciągnij sobie przykład(w necie jest ich dużo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 nie potrafie dobże angielskiego dlatego mało korzystam z helpa. Chodzi mi o wzięcie modelu z quake3, na tej stronie nie ma chyba takiego przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Tylko odsyłacie do helpa :P Micanser sciągnij sobie przykład(w necie jest ich dużo). Taaaaaaaa.... A Ty odsyłasz do przykładu :D Mincaser: ściągnij z tej strony Marzipana, wrzucasz tam model i generuje Ci skrypt do wklejenia do GMa (jeśli o to Ci chodzi) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mam jezcze jedno pytanko, ściągnołem dodatek Xtreme 3d, i gdzie mam go wypakować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Xtreme 3D to DLL i zawsze dajesz go do katalogu z grą, którą tworzysz z jego pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Dzięki, Mam jeszcze jedno pytanie, czy modele zrobione w anim8or można dać do ks3d? Dark maximal jakiego marzipana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Chodzi o program o nazwie Marzipan (możliwe, żę źle piszę nazwę, jak co to mnie poprawcie). Dzięki niemu można modele zrobione np. w 3ds maxie wrzucić do GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A skąd mozna go pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tutaj masz odpowiedni temat na GMCommunity: http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=126359 Mała poprawka: nie konwertuje on modeli z 3ds max, ale z anim8or jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Chyba zły link podałeś, albo ja mam coś z kompem bo mi pokazuje że nie ma takiej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Sorry, źle mi się wpisało :) Już naprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Wielkie dzieki Dark Maximal :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 omfg, masakra, google czlowieku, google! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Ej, on chciał chyba konwerter do Kingspace 3D! Jest on dołączony do KS3D (drugi plik GM6). Przynajmniej w mojej wersji tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi