programista Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Tytuł: Buggy Race Gatunek: wyścigowo-zręcznościowa Opis: Miło jest nam ogłosić, że po kilku miesiącach ciężkiej pracy, gra Buggy Race jest już dostępna publicznie. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na oficjalną stronę projektu pod adresem: http://buggy-race.pl Krótko o grze: Bugy Race to prosta gra zręcznościowa dedykowana dla najmłodszych graczy, dzięki której nasze pociechy mogą ćwiczyć refleks, a przy okazji dobrze się bawić. Wyścigi samochodowe są pozbawione przemocy, bajkowa sceneria i różorodne poziomy zapewnią wiele godzin miłej rozrywki. Download: http://buggy-race.pl/download_pl.html Rozmiar pliku: ok. 74 mb Autorzy: Programowanie: Patryk Nadrowski Grafika: Mateusz Bartkowiak, Michał Kubas Muzyka: Rafał Borowy Menadżer projektu: Michał Tronina Film http://buggy-race.pl/media_pl.html Pozdrawiamy i życzymy miłej rozgrywki, Zespół Bone Fracture, P.S. Nie jestem twórcą gry... Zostałem tylko poproszony o zamieszczenie jej tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Po obejrzeniu filmu stwierdzam , iż gra ma świetną grafikę , ale jak to mówią grafika to nie wszystko. Po przeczytaniu fabuły nie wiele się dowiedziałem. ( jedynie tyle , iż gra przeznaczona jest dla graczy młodszych , czyli nie dla mnie .) Wchodzę na stronę i czytam , że do wyboru mamy 2 rodzaje samochodów ( nie za dużo?), i zaledwie 8 tras + zbieranie bonusów co mnie jeszcze bardziej dobiło. Na razie nie oceniam gry , iż jej jeszcze nie pobrałem , więcej mojego komentarzu po pobraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Po uruchomieniu przez 5 sekund mgioczą mi wszystkie ikony pulpitu i drga kursor, po czym wyskakuje błąd (czy wysłać raport o błędach) i koniec gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Po uruchomieniu przez 5 sekund mgioczą mi wszystkie ikony pulpitu i drga kursor, po czym wyskakuje błąd (czy wysłać raport o błędach) i koniec gry. u mnie tak samo oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No , niestety gra nie chodzi . Za nim coś zrobisz sprawdź to , podstawowa zasada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Było sprawdzane i to na niejednym komputerze. Proszę upewnić się, czy karta graficzna wspiera shader model 2.0, a także, czy posiadacie zainstalowane najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej. Trochę to dziwne :/ Spróbujemy to wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Geforce 6100, shader model 3.0, stery z lutego tego roku, giga ramu, 1,6 giga procek AMD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Sprawdzałem wymagania gry ( które znajdują się na stronie ) , gra powinna w pełni funkcjonować na moim komputerze na tych wymaganiach gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Hmm.. Jakiego systemu używasz? Możliwe, że to coś z platformą. Masz zaktualizowane dx? EDIT: opcjonalnie spróbuj zmienić w config/settings.xml directx na OpenGL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 gierka fajna, grafa 5/5, fizyka też fajna 5/5 tylko ciasne te trasy i za szybko jeżdżą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Doszedłem do czegoś nowego - jak ie zezwolę w firewallu na połączenie przy uruchomieniu gry, to kursor się trzęsie i ikony migają, ale błędu nie ma - p chwili pojawia się muzyczka i białe tło, które mogę nawet minimalizować...! Trafna nazwa. Zmiana na Opengl powoduje natychmiastowego crasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Masz najnowszego DX? Bo najwyraźniej problem leży w sterownikach. aaa... Jeszcze jakbyś mógł podać parametry kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 gf8600, 4gb ram i jakimś tam procek intela 2x3GHz, ale kogo to obchodzi. Stery grafiki aktualne na pewno, directx raczej też, bo inne gry działają, więc to też raczej powinno ; ) xp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Tzn.: Wiesz z tym dx to bym radził sprawdzić dokładnie bo wszystko wskazuje na to, że to jest właśnie to, a giera była kompilowana na najnowszej wersji ;). Byłbym wdzięczny gdybyś zassał najnowsze, bo jeżeli jednak nie tu jest problem to niezły bigos będzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 RUSE sprzed neicałego miesiąca chodzi, więc chyba w miarę aktualny, w każdym razie - według dxdiaga 9.0c (4.09.0000.0904). Hm, aktualne to to chyba zbyt nie jest, ale mówię - jeśli inne gry mogą na tym chodzić, to trzeba by coś zrobić, aby ta też mogła chodzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No to tutaj jest problem najwyraźniej. Dobra, dzięki za info. Pogadam z Nadro i się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Fajna giera. Świetnie chodzi na Ubuntu 9.10 z otwartymi sterami do ATi Radeon HD 3650. Fajna grafika, dobre trasy. Tylko dlaczego daliście instalkę a nie paczki *.rpm, *.deb itd. Ale ogółem jedna z najlepszych gier jakie ruszą na Linuksie. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi