pan123 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 witam sprawdz siebie czy jestes uzalezniony od komputera wej test trwa 30 sekund nic cie to nie kosztuje http://metinuzaleznia.funtest.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 "żucam" plecak... To jest po prostu żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jestem lekkim maniakiem komputerowym i tylko wpadam do domu rzucam plecak i gram do wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Czego ludzie jeszcze nie wymyślą... Poczytajcie se przy okazji Jego sygnaturkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jestem lekkim maniakiem komputerowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Zapomniałem napisać, ja jestem maniakiem komputerowym, a spędzam cały dzień z kumplami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 W rok szkolny to nie jesteś ,a w wakacje to 10!!!! zal mi cie :) musisz pójść do psychologa na odwyk :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 5-8 i 6-9 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 A jak ktoś nie mieszka na wsi i nie ma pola, to co zaznaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Mam 7! Może dlatego, że nie mieszkam na farmie, więc w pobliżu mego domu nie ma "pola". EDIT: Ranmus szybciej kliknął "wyślij" ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 to mi kordzik napisał na emalia ! Witam! Przechodząc w swym luksusowym Mitsubishi Diablo obok forum GMClanu zauważyłem człowieka, który stał przy drodze ze znękaną miną i trzymał a rękach sygnaturkę z napisem O KONTAK PROSZĘ PISAĆ TU... i dalej e-mail. Człowiekiem tym byłeś Ty! Cóż, tak się składa, że akurat interesowałoby mnie zdobycie dużej ilości Kontaku. Na początek może gdzieś z 10-20 kilo. Oczywiście wymagam dyskrecji. Towar proszę zostawić w skrzynkach z napisem "SZAMPON" w pociągu relacji Warszawa-Jarocin w wagonie trzecim od lokomotywy. Żadnej policji, bo skończysz na dnie Wisły w betonowych bucikach. Korodzik ( na a teraz będzie miał policje na karku przykro mi kolego ale to groźba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 A jak ktoś nie mieszka na wsi i nie ma pola, to co zaznaczyć? ile dziennie spędzasz czas na dworze ? ? takie jest pytanie Ranmus pomyśl... można wyjść i w mieście i na wsi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 3/10, o ile to jest wynik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie skumałem zadania z polem więc mam tylko 8/10 ;/ ale na serio to bym miał jakieś 20/10 bo jestem 1337 nolifem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 "pole" to określenie podwórka na południu Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 "pole" to określenie podwórka na południu Polski. Hmm. Człowiek uczy się każdego dnia. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 "3-6 często siedzisz na kąpie" "puł dnia" 10/10 of coz inaczej być nie mogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 jaki fajny kłis, zaraz zróbiem cos podubnego, bendzie naweuty leprzy a tak na serio, to jaki cel miało zrobienie czegoś takiego(czyt.dziadostwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 5/10 xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 to mi kordzik napisał na emalia ! Witam! Przechodząc w swym luksusowym Mitsubishi Diablo obok forum GMClanu zauważyłem człowieka, który stał przy drodze ze znękaną miną i trzymał a rękach sygnaturkę z napisem O KONTAK PROSZĘ PISAĆ TU... i dalej e-mail. Człowiekiem tym byłeś Ty! Cóż, tak się składa, że akurat interesowałoby mnie zdobycie dużej ilości Kontaku. Na początek może gdzieś z 10-20 kilo. Oczywiście wymagam dyskrecji. Towar proszę zostawić w skrzynkach z napisem "SZAMPON" w pociągu relacji Warszawa-Jarocin w wagonie trzecim od lokomotywy. Żadnej policji, bo skończysz na dnie Wisły w betonowych bucikach. Korodzik ( na a teraz będzie miał policje na karku przykro mi kolego ale to groźba AHAHAHAHAHAHAHAH !!!!! link sobie zapisze :D :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Lol, już się z panem123 pogodziliśmy przez e-maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 6/10 "puł dnia" "kąpie" - chiński :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 10/10 :> Zaraz zrobie fajnego testa IQ dla was :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ile dziennie spędzasz czas na dworze ? ? takie jest pytanie Ranmus pomyśl... można wyjść i w mieście i na wsi...Na pole to wychodzą wieśniaki i ich potomkowie. Ja tam nigdy w życiu nie słyszałem, że zamiast dworu ktoś mówi pole. Pewnie dlatego, że nie mieszkam w azjatyckiej części Polski, gdzie psy szczekają tyłkami. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jesteś pro ,ja nic nie mówię ,tylko mówię wychodzę ,ale rzadko ,nieraz słyszałem idę na pole! Mieszkam w mieście i pewnie nie raz słyszałem jak kolega mówił ,że idę na pole ,i nic sobie nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Zmienili. Wcześniej było "na polu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 I tak nie zmienia to faktu ,że można powiedzieć a te porównanie z psem ,to nie słyszałem nigdy pewnie dlatego ,że nie mieszkam w azjatyckiej części Polski ,gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 'Twoja pozycja: 69' w zasadzie wole inne pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Haha propa! Wiedzą co lubisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalianos Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 sprawdźcie sobie... nie wiem po co to zrobiłemhttp://czyjestesmoze.funtest.pl/confirm/?q=91490550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi