Ignis Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mam skończone trzy gry ale nie uznałem ich za godne umieszczenia więc ich nie wrzucę. Pierwszą był mały test programu, tzn Arkanoid a pozostałe gry, może nieco lepsze nie są aż tak dobre by je dodawać na stronę :) Edit: Ale owszem, śpieszyłem się i coś bezmyślnie wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Nawet fajna gierka pod względem klimatu czasami budzi grozę. I pytanko co to za piosenka w menu i pierwszym poziomie bo bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Najlepsza z Twoich gier. Można powiedzieć że jeśli chodzi o przesłanie to jest bardzo dobre, tylko błędy popełniłeś bardzo w stylu newbie. Brak środka obrotu postaci, paska zdrowia, chaotyczna muzyka, która przytłacza i średniawo zbudowane mapy. Przejrzałem kilkanaście losowo wybranych gier na GMC(z działu gotowych) i doszedłem do wniosku, że należy stworzyć dział "gry newbie" i tam wrzucać "pierwsze gry", słabe produkcje i żarty zrobione dla szpanu. Utrzymajmy jakiś poziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Przejrzałem kilkanaście losowo wybranych gier na GMC(z działu gotowych) i doszedłem do wniosku, że należy stworzyć dział "gry newbie" i tam wrzucać "pierwsze gry", słabe produkcje i żarty zrobione dla szpanu. Utrzymajmy jakiś poziom! Przecież taki pomysł już był! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi