Backspace Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Siema. Więc sprawa jest następująca: Szukam osobę, który zrobi mi parę beatów. Jako JA (mało) znany ( :P ) Dj RiT, robiłem po ten czas same beaty, i pomyślałem tak: -Spróbuję zabłysnąć jakimś suuuper kawałkiem rapu z moimi tekstami (które kiedyś z nudy tworzyłem). Ktoś zainteresowany? :ninja: E: Wow, 10 sekund od założenia tematu i już ktoś czyta go ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Gangsta Rap kawałkiem rapu z moimi tekstami Wiek: 11 lat Sądzę, że wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 właśnie, może przedstawisz jakieś swoje teksty hmm? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 siema ziomy jestem mały dżony chodzę z plecakiem z moim gorylem fajnym chłopakiem jesteśmy ziomy on bartek ja dżony lubimy dziewczyny i robimy rymy gangsta rap żądzi nasza muzyka jest taka super że każdy zabłądzi Dj RiT skład, ten flow już czujesz to joł Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 siema ziomy jestem mały dżony chodzę z plecakiem z moim gorylem fajnym chłopakiem jesteśmy ziomy on bartek ja dżony lubimy dziewczyny i robimy rymy gangsta rap żądzi nasza muzyka jest taka super że każdy zabłądzi Dj RiT skład, ten flow już czujesz to joł JoŁ men nie jesteś śmieszny, nie, nie, nie, dziś pental zdissuje cie. nie wiesz co to gangsta rap to jest taki boski rap sluchamy sobie fajnej muzy i wcinamy arbuzy kazdy tekst ma jakis sens a jak nie - to jest bezsens ogarnij sie i zjedz zupe bo inaczej ogole ci pupe idz lepiej pograc w gałę inaczej bede dissowal cie dalej! dj RiT - bo wiecie co sie liczy? j***any szacunek w piaskownicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Prawie jak dissy lowridera i propy :D backspace, twoja kolej patrz jak koledzy wymiatają. Pyszna sałatka i mięsiwo Do tego piwo będzie miło Na talerzu ziemniaków 3 kilo Jedz, jedz póki ciepłe i chodź Po dokładkę taką jeszcze większą Żeby potem było wstać z krzesła ciężko Żeby bebech był tak wielką beczką Żryj ile wlezie i czuj się lekko Lubię Schaby jeść Kolejna dokładka już coś nie włazi Nie mogę wstać a tym bardziej łazić Przybyło tłuszczu, mam pusty portfel Pasek od spodni uciska jak gorset Pod mym ciężarem właśnie poszło krzesło Nóg już nie czuje, żołądek pęknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 JoŁ men nie jesteś śmieszny, nie, nie, nie, dziś pental zdissuje cie. nie wiesz co to gangsta rap to jest taki boski rap sluchamy sobie fajnej muzy i wcinamy arbuzy kazdy tekst ma jakis sens a jak nie - to jest bezsens ogarnij sie i zjedz zupe bo inaczej ogole ci pupe idz lepiej pograc w gałę inaczej bede dissowal cie dalej! dj RiT - bo wiecie co sie liczy? j***any szacunek w piaskownicy! o ziomuś właśnie przesadziłeś można powiedzieć że się utopiłeś mam w domu 2 klamki dla mnie i bartka tak cię pojedziemy że spadnie ci czapka napadnę cię wieczorem jak będę jechał motorem i sam jesz arbuzy bartek cię pobije i urosną ci guzy a w piłkę dobrze gramy same gole strzelamy zobaczysz jak w piątek cię dojadę, z ziomem poczujesz to jak pomerda cię ogonem szacunek piaskownicy - mam to od dziecka urodzony przywódca, a nie jakaś beksa licz swoje ostatnie godziny bo to będą twoje ostatnie urodziny joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 teraz to już przegiąłeś nie wiesz chyba z kim zacząłeś zaraz pewnie cie uduszę ale najpierw włosy wysuszę już ci mówiłem ziomek zjadłeś za dużo poziomek dzieciństwo spędziłeś w piaskownicy zjadłeś tam sporo dżdżownicy były także karaluchy no i pyszne świeże muchy później miałeś koszmary że chleb masłem smaruje twój stary tak, twój stary, o tak a se bartka wsadź w pupe bo go także ukatrupię rymy macie chyba do bani wy wszyscy jesteście podjarani że umiecie robić placki a ja umiem robić naleśniki tak, naleśniki, o tak masz coś do mnie chcesz się bić? ale najpierw ogarnij się inaczej znowu zdissuję cię i mogę tak cały czas a kapciem dostaniesz tylko raz teraz proszę daj mi spokój bo mi mama każe sprzątać pokój Ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 teraz to już przegiąłeś nie wiesz chyba z kim zacząłeś zaraz pewnie cie uduszę ale najpierw włosy wysuszę już ci mówiłem ziomek zjadłeś za dużo poziomek dzieciństwo spędziłeś w piaskownicy zjadłeś tam sporo dżdżownicy były także karaluchy no i pyszne świeże muchy później miałeś koszmary że chleb masłem smaruje twój stary tak, twój stary, o tak a se bartka wsadź w pupe bo go także ukatrupię rymy macie chyba do bani wy wszyscy jesteście podjarani że umiecie robić placki a ja umiem robić naleśniki tak, naleśniki, o tak masz coś do mnie chcesz się bić? ale najpierw ogarnij się inaczej znowu zdissuję cię i mogę tak cały czas a kapciem dostaniesz tylko raz teraz proszę daj mi spokój bo mi mama każe sprzątać pokój Ją. no tak ziomek, nie jesteś dobry a ja i bartek bardzo mądry jesteś slash gdy słuchasz moich disów to już srasz co to za teksty ziomek? chyba babcia cię uczyła i nie jadłeś poziomek (a ja jadłem, taa) no to słuchaj tego mieszkasz chyba w domku z klocków lego twoje rymy rzadkie niczym musztarda sarepska jak cię pojadę to podrze ci się ta kiecka dziewczynkooo słuchaj tego, druga zwrotka trzecia linijka, już jesteś mokra twoja pacha, cała spocona przewróciłeś się ze strachu, twarz twa obłocona wyglądasz jak krakowska parzona tylko taka trochę tygodniowa, wysuszona i widzisz? nie trzeba było ze mną zaczynać tak cię zgasiłem, że nie chcesz bójki wszczynać bo ja i bartek to ziom, taaaaak! joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 teraz już, chyba wszystko jednoo (co zaśpiewam) bo jestem tylko lAską z refreenuu (nie muszę nawet) starać się, by wszYstko to się rYmowało! bo mam śliczny głos (tak, tak) a to już jest koniieec utwooruu. ooooojjj taaaaaaak koniieec utwoOoruuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 teraz już, chyba wszystko jednoo (co zaśpiewam) bo jestem tylko lAską z refreenuu (nie muszę nawet) starać się, by wszYstko to się rYmowało! bo mam śliczny głos (tak, tak) a to już jest koniieec utwooruu. ooooojjj taaaaaaak koniieec utwoOoruuu c-c-c-c-combo breaker! emo martynka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Lepiej japanstaszu tu nie wchodź z butami Bo cie tu zdissują jak gejszę z wąsami Z takimi kozakami nie ma co zadzierać (joł) Wezmą cię w obroty i zmalejesz do poziomu zera Jak to cię nie przekona to już po pomoc biegnij Bo chłopcy nikasa są bezbłędni (joł) znajdą cię w ciemnej ulicy i na licy, zostawią ślad dzieci piaskownicy ziąą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 myślisz że jesteś fajny, bo starasz się disować? nic nie umiesz, możesz się schować niezłą mam z twoich rymów pompkę zjedz se lepiej gombkę nie chce mi się marnować czasu na początkujących gangsta raperów bo są od czasu do czasu moje rymy są najlepsze i najbardziej dopieczone niczym polędwiczki które właśnie piecze moja mama i będą o 13 zjedzone my jesteśmy gangsta raperzy mamy bitera co w nigera wierzy i nawet super laskę co w refrenie śpiewa tylko na miesiączkę ubolewa jesteśmy RiT skład, ten styl, ten flow a jak komuś nie pasuje to jest książkowy mol pozdro dla naszych wszystkich fanów podpiszę jutro setki autografów rymy kleję niczym poxipolem a ty popisujesz się przed dziadkiem amolem (laska śpiewająca) bo my i bartek ziomy joł BONUS: 5 zwrotka bo ja urodziłem się w gettcie razem z bartkiem przeżycia mamy stamtąd nie banalne nasze oficyny są ######ste a wasze lepianki co najwyżej z piasku ( mięsiste ) czasami jest tak, że nie można znaleźć rymu ale ja i bartek ziomy, raperzy z okolic co nie lubią smaku dymu bo ja i bartek ziomy taaa, joł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 to znowu ja, laska z refreEnu nie czekam nawet na koontrę Pentaala bo choć teraz, nikt mnie nie kojarzyy (nie) niedługo wydam właasneego siingla A potem nie wiem, w gwiazdach tańczą na lodzie czy czymś wystąpię. Może nawet kawałek z Krawczykiem wydam. UuuuuUuuuuu uuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 hej laski, hej laski, hej laski nadchodzi pental i liczy na oklaski tak, nikas, nie chowaj tej podpaski kup sobie lepiej nowe opaski dobra ziomy, czas powiedzieć ci nara nie obchodzi mnie już platyny gitara a nawet bóbr marmota nie ma już znaczenia ja ci po prostu mówię do widzenia! ale ok - nie mieszam w to gejklana zaraz dostanę od farkraja z glana zacznie się niezła bójka a biedny nikasik straci wujka więc lepiej nie zadzierać z tobą bo widzę, że rzadko jesteś sobą raz widzę kolesia, co wżera poziomki potem - typa co gubi wątki a morał tylko jeden jest nikas wcale nie jest the best jego rymy są już nudne a dla bartusia - do nauczenia trudne teraz mój rap jest gorący nie dam się z równowagi wytrącić jestem gangsta kładę karty na stół a ty jesteś przymulony muł! Poxipol - odczep się od niego szanuj lepiej króla swego łatwo być durnym nikasikiem bądź lepiej cieplutkim kleikiem zrozumiesz, co każdy raper ceni na przykład ciasteczka babci Reni ok - skończmy już z tym pitoleniem zajmijmy się lepiej tym głupim jeleniem nikasik nigdy nie zrozumie czemu bartek nic nie umie bo - bartusia - jak go nazwałeś w lesie dawno temu spotkałeś biba była niezła, świeczki i poziomki ale gdzie podziali się ziomki gdzie był rzekomy pan Stonoga olał cię i kupił ci loda loda, o smaku rudej dziewczyny co jadła Bartusia szczyny Tak, szczyny :o ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Zamknijcie mordy joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 @up Cholera, ten chłopak naprawdę umie śpiewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 uwaga uwaga uwaga! spokojnie, bez paniki nadchodzą bartek i niki riki tiki każdy widzi, że twoje rymy są żałosne śpiewasz tylko o sobie, to chyba proste nie umiesz skleić czegoś nowego zjedz se grapefruita mój kolego śpiewasz jaki to niby jesteś fajny ale każdy wie, że ja i bartek ziomy prawdziwi królowie gangsta rapu (tajny) ja już niedługo wydaję płytę z całym składem biter, laska śpiewająca, bartek i ja z większym ładem wujka mi zabili 14 lat temu cripsi z getta jak się teraz czujesz? pójdziesz do piekła lepiej zmień majtki, bo już się zlałeś cóś, wiem, że tego nie chciałeś lecz rymów królów słuchałeś (laska śpiewająca, ooOoo) bo sklejanie bitów to coś więcej, niż niż w pogodzie to takie coś ale ty nie wiesz co to bo jesteś łoś ja cię tego nie nauczę co najwyżej z bartkiem stłuczę mamy również zioma fara co nieźle wali z glana więc uważaj z kim zadzierasz albo pakuj swoje manatki i do matki się wybierasz (zmieniam czas) bo ja i bartek ziooOOmy! joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Joł, oni chyba mają rację ten temat stracił swoją grację bo o durne bity tu chodziło się coś chyba porobiło nagle nikas tańczyć zaczął a ja śpiewać że jestem maczo zaczęła się impra, ostra jazda była bartusia natychmiast rzuciła dziewczyna mój wokal został niedoceniony a ubiegały się o mnie gnyska żony taki jestem zimny drań wyrwę ci w sekundę krtań kończmy dziwny topic już niech zostanie po nas kurz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 dobra ziomuś, ja mam pomysł dołącz do RiT skład bo talent masz dobry razem płytę nagramy sporo dziewczyn wybrzdąkamy bo to nasz jest ######sty rap a nie jakiś miejscowy chłap to jak? przyjmujesz to wyzwanie? lepsze jest niż piotrka mamy gotowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 slash coś szykuje, nikas zaraz to zdissuje, pocisnę was teraz ostro, wraz z moją siostrą, wiec chlopaczki, na stopki wsadzcie cieple laczki, ja wlasnie dostalem sraki, i ide na klopa strzelic kilo kaki : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 yo, no to witam ziomek nie chcę już więcej poziomek bartuś to jest niezły gość (szkoda że w dzieciństwie połknął kość) razem zdziałamy wiele, pomogą nam nasi przyjaciele men, kumpli mam tyle co bitów znam obiecuję, że dupy nie dam bo ja już nie slash, ten gnojek je**** jestem Pental, z tym drugim się żegnamy teraz rap gangsta poczujemy razem nie damy się (jak w Getcie) załatwić gazem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 zaraz rzucą princepolo popijemy wszystko cola zabawimy sie z murzynami i staniemy sie nikasami ! pozniej slashami i innymi pentalami po glowie bijac sie patelniami nie potrafie rymowac za to niezle ripostowac znowu poczulem w brzuchu drgawki na klopie koncza sie me gadki pa zartowalem w brzucho piescia sobie *^*$%** wojzax mym thismanem i przy tym zostane podejrzewasz mnie o kradziez klamiesz ! jak sie wkurze to zaatakuje i w chelmie przycumuje, ten szalik ci rozpruje, bluze tez, jak chcesz to wiesz, moge wlac ci czegos mocniejszego, niz winko kolego, albo druga opcja, walenia na klopie kloca, bo troche sie zebralo, w mojej pupce sraka niczym kakao ! PS kto by pomyslal jakie to latwe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 I tak nie jesteście lepsi od http://www.youtube.com/watch?v=2cpyKTun5iU . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 I jak Backspace, chcesz jeszcze te beaty? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ? Czarnuchy ,myślicie ,że to rap ? zartowalem w brzucho piescia sobie *^*$%** wojzax mym thismanem i przy tym zostane podejrzewasz mnie o kradziez klamiesz ! jak sie wkurze to zaatakuje i w chelmie przycumuje, ten szalik ci rozpruje, bluze tez, jak chcesz to wiesz, moge wlac ci czegos mocniejszego, niz winko kolego, albo druga opcja, walenia na klopie kloca, bo troche sie zebralo, w mojej pupce sraka niczym kakao ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Mam nadzieję , że to był żart ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja też mam taką nadzieję, bo jestem tylko thismanem Pabla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 To nie pier###### mit, Mu potrzebny tylko bit! Tak więc po co ta afera? Choć ten temat to jest siara, Jemu rymów nie potrzeba! Chociaż prawda jest ślepa. Może tak? Może nie? Nie wiem, ja tam nie znam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 aha, fajnie. to nawet wiersz nie jest. jesteś beznadziejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi