Micanser Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Grałem se w gry i naszła mnie ochota na zrobienie jakiejś krótkiej gierki. Chce wam ją pokazać. http://rapidshare.de/files/20462618/EoE_install.exe.html Sćiagnijcie i oceńcie, sami zobaczcie co to jets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Hehe, na początku przeraziła mnie twoja ortografia w instalce, słowa typu "prodóktów" rozśmieszały mnie jak nie wiem, potem zainstalowałem , nie no ciekawy pomysł serio ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nawet niezła gierka... , tylko można by było dać większą rozdzielczość i ewentułalnie ludków troche zwiększyć, ale gra jest dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Niezly pomysl :) Znalazlem pare bugow. Kiedy wzywam tornado to ludziki czasem do niego nie dolatuja, zatrzymuja sie na budynkach, niby normlane ale kiedy tornado sie skonczy to ludziki dalej sa obroceni i chodza jak gdyby nigdy nic, po 2 takim tornadzie chodza na glowach :) jeden ludzik sie taki zrobil ze kiedy tornado zniknelo on chodzil na boku z predkoscia wciagania tornada. Innym bledem jest mozliwosc zabicia ludzika, ktory jest za budynkiem po czym zwloki leza 'na' budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 No nawet,nawet.Micanser ostatnio chyba robi najwięcej projektów. :) P.S:kasmilus znowu bawisz sie w moderatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Dzięki za odpowiedzi :thumbsup: . Wiem że robie dużo błędów ortograficznych, ale jestem dyslektykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 suuuuuuuuuuper gra!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Adam tak fajna zabawa, a co do gry to poco instalować taką małą gre instalowało sie to mniej niż 1 sekunda. Muzyka 9/10 dzwieki8/10 grafika7/10 ogólnie8/10 no i jeszcze można by dać dokładniejszy opis gry bo w treningu było tylko o pożarze nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 gierka wymiata, oryginalna... na twoim miejscu rozbudowałbym ją i zrobił następną wersję/częśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Fajny pomysł grafa, dźwięki klimat, wszystko ok ale jak wyłączyć ta gre podczas kampani? grafika 90/100 dźwięk 95/100(good job) muzyka 70/100 klimat 80/100 grywalność 60(niestety) ---------------------------------------------- suma 395 ocena 4+ :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Poprostu w czasie gry naciskasz ESC i powinno wracać ci do menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Sorry za odświeżanie tematu ale chciałbym w tą grę zagrać ale na rapidshare już jej nie ma! Micanser daj ją gdzie indziej. Może być nawet tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 wlasnie... na rapidzie wyskakuje ze file jest juz deleted xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Plik eoe.rar http://www.gmclan.org/up863.html Miłego (niestety krótkiego) grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 fajna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 Gierka jest dosyc fajna 8/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Hełhoł totalny wypasik :P Przedłuż ja i zrob dwojeczke xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Doszedłem do misji ze szpiegiem, użyłem błyskawic no i szpieg zginął... Trochę za MIKROskopijne ludki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Chyba gram w tą gre z lupą ale gra jest interesująco evul i czacha fajna tylko te ludziki, może to przerób na zagładę świata mrówek? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Wada to wielkość ludzików i ortografia, ale...nic tak nie cieszy jak Zniszczenie na Ziemii! Muuhahahahahahaha... PS.Z drugiej strony gdyby ludzie byli wielcy, to nie byłoby wyzwania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Gra jest za trudno, jade na kodach KOD: Cheat Add Lupa (joke:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Z drugiej strony gdyby ludzie byli wielcy, to nie byłoby wyzwania! Dlatego ludki sa takie małe, gdyby były większe, gre można by było przejść w niecałe 3 minuty. Przedłuż ja i zrob dwojeczke xD Planuje zrobic 2 już od jakiegoś czasu, ale nie mam dobrego pomysłu, nie chce aby 1 i 2 prawie niczym się nie różniły. Ta częśc powstała w niecałe 2 dni, jeśli podacie mi ciekawe pomysły, druga część tez powinna szybko powstać. I dzięki za wszystkie odpowiedzi, jak widac chociaż ta moja gra, wciąż kogoś intresuje. Miło to słyszeć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Zrób wysłanników, ściągasz go za pięć dusz i jak kogoś widzi to go goni no i czasem (podkreślmy czasem) dogoni, tani bo beznadziejny ALE nie znika (no chyba że do niego dorobisz policje która nie powstrzymana by go zastrzeliła :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Mam o wiele lepszy pomysl :P Wypusc ta gre jako open_source i kazdy bedzie mogl ja modyfikowac wg. samego siebie, i oczywiscie twoja xywa jako autora oryginala zostanie :D Co o tym myslisz xD P.S Zaj*sta jest ta muzyka w menu skad ja wziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Wypusc ta gre jako open_source i kazdy bedzie mogl ja modyfikowac wg. samego siebieMoge to zrobić, ale najpierw wole wydać 2 część. A po zatym obawaim się sytuacji takiej, że ktoś bedie się pod nią podpisywał. Zaj*sta jest ta muzyka w menu skad ja wziales? Hmmm... Jeśli dobrze pamiętam, to każda melodja w tej grze, jest wzięta z Warcraft 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dzwieki tez wziales z tej gry? Hmmm mozilwe wlasnie ze n00by nie potrafiace tworzyc wlasnych gier beda sie pod twoja praca podpisywac :/ ale coz, tak to juz jest z n00bami i openem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Dźwięki nie, naprzykład dźwięk "Head Shoot" mówiony przez czaszke, jest z quake 3. Muzyke i dźwięki zazwyczaj biore z twierdzy rpg makera, ale z rpg makera nie korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A 2 zaczniesz od zera czy na podst. kodu z jedynki bedziesz tworzyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Hmmm, raczej zaczne od początku, bo już troche lepije znam się na GM, i zrobie to lepiej, przewiduje też kilka powarznych zmian w EoE 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mam jeszcze pytanko: o co chodzi w tym ze przed koncem czasu liczba dusz nie moze przekroczyc 20 i nie moza byc nizsza? Zawsze niezaleznie od wyniku mam koniec czasu i jest ze przegralem :mellow: tam chodzi o to zeby byla rowna liczba 20 czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi