Adamg1996 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Tytuł: Naprzeciw nudzie... Gatunek: strzelanka , top-down Opis: Gra nie ma fabuły... Jednak , powiem o niej tyle że robiłem ją z nudów (leżę chory w łużku...) jakieś 20 min. ale w przyszłości chcę z niej zrobić jakąś fajną strzelankę... Download: Zamieszczam plik gamemakerowy ponieważ początkującym przyda się się jako mały tutorial... (robiłem ją w gm8 lite) http://rapidshare.com/files/362914491/Napr...zie....gmk.html Rozmiar pliku: ~90kb Autorzy: Programowanie: Adamg1996 Fabuła: nie ma Grafika: Adamg1996 (chociaz grafiki prawie nie ma...) Muzyka: nie ma Screeny: Nie daję screenów aby Was nie zniechęcać do pobierania... @Platyna Może być? P.S. Nie dałem na gmclanowym uploadzie bo niemialem czasu ale kiedy go znajde to zmienie... Nie patrzcie na grafikę.... Nie umiem rysować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie pobiorę tego jeżeli ten plik dalej będzie na rapidshare . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wrzuć to na GM uploader. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Daj screeny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 A ja daję 24 godziny i chcę tu zobaczyć screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 A ja poproszę o wersje .exe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Coś screen nie działa <_< E: A żeś doj**** z tym screenem. Dostajesz solidna i zasłużoną pałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wyglada do dupy nie marnuje transferu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wypad z tym gównem (inaczej powiedzieć nie mogę) 1. 20 minut 2. brak grafiki 3. nie umiesz robic dobrych gierek, po co mam sie od ciebie uczyc? 4. gra niczym nie zacheca, a wrecz przeciwnie 1 i wypad edit: 5. łÓżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To nie liga 24 trwająca 24 minuty! To jest dział w którym nikt cie nie popędza, masz bardzo dużo czasu. A jak jesteś chory to leż myśląc i myśląc nad jakąś lepszą grą. Nie oceniam, bo chyba wynik jasny :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamg1996 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ale w przyszłości chcę z niej zrobić jakąś fajną strzelankę... Zamieszczam plik gamemakerowy ponieważ początkującym przyda się się jako mały tutorial... (robiłem ją w gm8 lite) do dwóch ostatnich postów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Początkujący nie potrzebują rad innych początkujących, daj do zapowiedzi jak chcesz w przyszłości,albo najpierw zrób, a dopiero wtedy pokazuj, bo tylko sie poniżasz i ośmieszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Poza tym masz dziwny avatar i srednio wierze w twoja jape ogolnie: jak masz wrzucic tylko zeby wrzucic to GTFO i sie juz tu nie pokazuj bo nie chce mi sie tracic kilka sekund zycia na taki crap Dziwny avatar? Wara od Chucka! : D Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Nie daję screenów aby Was nie zniechęcać do pobierania... No i miałeś rację zniechęciłeś nas tym czymś . Grafika tej tzn gry jest fatalna , nie rozumiem dlaczego jesteśmy jakąś strzałką i strzelamy w inne strzałki liniami. Jeśli chcesz uczyć początkujących zrób coś dobrego , a nie wrzucasz tu grę robioną 20 min ( jak sam to napisałeś) i robisz z siebie pośmiewisko . Bez oceny , bo szkoda mi oceniać takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To nie liga 24 trwająca 24 minuty! Liga24 nie trwa 24 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 No shit sherlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Idź się z tym schowaj... 1/5 :prop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Daj screena ze swojej gry na demotywatory.pl bo widzę że on zdemotywował chyba wszystkich do pobrania twojej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ponieważ początkującym przyda się się jako mały tutorial... (robiłem ją w gm8 lite) WTF?! Chyba sobie kpisz. Testowałeś grę? Bo już na starcie jest zaj***sty błąd. ===ERROR=== FATAL ERROR in action number 2 of Collision Event with object obj_enemy1 for object obj_hero: COMPILATION ERROR in argument 0 Error in expression:random(0,100,-100,200-200)<<==============o tutaj position 26: Wrong number of arguments to function or script. ===ERROR=== Jakbyś czytał helpa to byś wiedział, że "random(x) Returns a random real number between 0 and x. The number is always smaller than x." w przyszłości chcę z niej zrobić jakąś fajną strzelankę... Już się nie mogę doczekać... tylko o tym marzę, aby strzałką załatwiać inne strzałki... Możesz co najwyżej pokazać początkującym jak można się ośmieszyć w ciągu 20 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 [...]powiem o niej tyle że robiłem ją z nudów (leżę chory w łużku...) jakieś 20 min. Może leżysz chory w łużku, ale w łóżku nie. Wrzuć tą grę na gmclanowy uploader bo Ci co mają stałe IP to mają problem ze ściągnięciem tego. Po screenach widać, że gra na 2 gwiazdki, popracuj nad grafiką i posiedź nad grą więcej niż 20 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 2/5, dlaczego? Plusy: -Zrobiłeś takie coś Minusy: -Brak muzy -Słaba grafa -Mniej niż 20 min Teraz to przerobię i będę królem na GMC, MUAHAHAHAHAHAHAHA xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 No widzisz, wyręczyłeś macieja w dekompilacji - teraz zostanie miszczem! A co do gry to totalne DNOOOOO 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Liga24 nie trwa 24 minut. Jakiś ty bystry.... A mimo tego ironii nie zrozumiałeś :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A mimo tego ironii nie zrozumiałeś FAIL, bo to nie była ironia. A nawet jeśli miała być (chociaż nie miała) , to ci nie wyszło. To nie liga 24 trwająca 24 minuty! To jest dział w którym nikt cie nie popędza, masz bardzo dużo czasu. Chyba samo mówi za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ojezu, przestań failować, to się robi straszne, że nie umiesz rozpoznać prostej ironii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Teraz umiem ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi