LionX Dagger Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Dobra wreszcie się przełamałem i daje wam moją starą dość banalną grę od razu podkreślam że to była jedna z moich pierwszych gier i przestałem nad nią pracować trochę temu więc nie jest wybitnie nadzwyczajna Pełna wersja nigdy nie wyjdzie można uznać że to jest ostateczna wersja zawiera 4 sekrety (jeden z nich to wygląd lewelu) , 3 rodzaje wrogów (niezbyt inteligentni) i 7 rodzi diamentów do zbierania (o różnych wartościach) edit : na początku gry są błędy ortograficzne :lol2: i w Game Information było parę bzdur to zmieniłem Download Od razu zdradzę wam mój mały sekret od dłuższego czasu zajęty jestem pewną grą pod tytułem Bloody Moon 2D niestety nie mogę powiedzieć kiedy wyjdzie demo bo ciągle nad nią pracuje ale za to mogę wam pokazać screenshoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ja widział jak ta gra się rodziła i musze powiedzieć LionX że jest to jedna z najfajniejszych GIER JAKIE GRAŁEM ! I nie mówię tu tylko i mini grach z Game Maker innych ludzi lecz o wszystkich grach w jakie grał w dosłownym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam LionX'a ! I powodzenia z Bloody Moon ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Fajna gra, lecz zbyt duże piksele. Powinno być 320x240. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 piksele dlatego są takie duże ponieważ wtedy grafika dla mnie się tak bardzo nie liczyła i chciałem by gra zajmowała jak najmniej , bardzo się cieszę że gra się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Podoba mi się to że zrobiłeś, a przynajmniej miałeś taki zamiar, zrobić różne tryby rozgrywki (Platformowa strzelanina, latanie śmigłowcem, z tego co ja pamiętam chciałeś zrobić jeszcze jazdę samochodem czy też widok z góry...). To dobre podejście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 wiem i dlatego w Bloody Moon 2D będzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A i jeszcze jedna mi rzecz nie pasuje w tej gierce. Te helikopterki zrobiłeś... w innej rozdzielczości.! A taki fajny klimat był na pierwszych etapach. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Świetna gra, wspaniały kilmat! Szkoda tylko, że ten ostatni poziom rzeczywiście troche to popsuł... Ale poza tym bardzo mi się podobało, kontynuuj tę grę! Pozdro! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Fajna gra! + grafika + muzyka + nieskończona ilość żyć A tak nota bene, w helpie napisałeś "Moszna to zrobić tylko na początku gry" Poza tym mówiswz, że nie znasz wykonawców muzyki - na drugim poziomie leci muzyka skomponowana przez pana Lee Jacksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 blood moon wygląda dobrze. Kończ jak najszybciej! Zaraz sie zabieram za obczajenie johnego.. no obczaiłem.. nie licząc grafiki i muzyki - bardzo dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 "Moszna to zrobić tylko na początku gry" - ja bym dal "Prącie to zrobić na początku gry" xD. a tak serio, to gra jest super cudowna, gra sie przyjemnie, grafika nawet ujdzie, gra nie ma ciekawego pomyslu, w ogole jest do d.. :P a tak serio serio, to .. podoba sie :) graficzka fajna, z tym ze Ranmus ma racje. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi