hudy0070 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mógłby mi ktoś opisać jak mniej więcej to wygląda? Jakie należy mieć konto w banku czy coś? Czytałem również, że program można zainstalować określoną ilość razy, co się dzieje jeżeli limit się skończy ? Mam kupić nową "licencję" czy co? Cena za gm to 25$ czyli jakieś 72 złote na dziś. Kupując otrzymujemy kod aktywujący, który działa tylko do określonej wersji GM'a? Czy może do innych również? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 myślę, że podobnie jak tu. Chyba wiele się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Marca 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Trzeba mieć konto w Banku (zwykłe tzw. debetowe, lub kartę kretydową), lub konto PayPal. Reszta - jak w opisie post wyżej (który notabene napisałem sam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Gnysku, w razie komplikacji( jeżeli nie dałbym sobie rady z tymi przelewami z jakiegoś powodu ) czy byłbyś w stanie zakupić takowy klucz? Czytałem w tamtym artykule o takowym sposobie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi