cysior Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Jak będe miał czas to nagram jakiś filmik, ale jak skończę większość grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Gra zapowiada się bardzo dobrze lecz według mnie konieczna jest zmiana nazwy "miecznik" na "szermierz" ponieważ miecznik to rzemieślnik zajmujący się wyrobem mieczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Gra zapowiada się bardzo dobrze lecz według mnie konieczna jest zmiana nazwy "miecznik" na "szermierz" ponieważ miecznik to rzemieślnik zajmujący się wyrobem mieczy :) Równie dobrze może to być koleś walczący mieczem. Jakoś szermierz nie pasuje mi do kogoś z np. mieczem i tarczą. Nie, nie jest KONIECZNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Może, wojownik władający mieczem ?;p A tak serio, jeśli chcecie, możecie wysyłac mi PW z propozycjami nazw jednostek. Na razie same ludzkie jednostki(do tych nie mam nazw): człowiek z łukiem, człowiek z mieczem, człowiek z magiczna różdżka Czekam na propozycje na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Propozycje : Łucznik , Rycerz(lub wojownik jak wolisz) , Magik . A w grze obowiązkowo trolle i enty :D ( jak masz czas) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Czekam na propozycje na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nie spamuj Kubas :jezor: A tak wogóle to mi sie gra podoba(bardzo :D).Nie moge sie doczekac jak skończysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Magik Magik, to wyciąga gołębie z kapelusza, a nie czaruje różdżką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 właśnie! Już mag, czarodziej lub czarnoksiężnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Bosu, niestety spozniles sie. Wszystkie te trzy nazwy (i wiele wiecej) przeslalem na PW. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Już wcześniej pisałem Mag ale nie chcieli (chyba(już nie pamiętam)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nie spamuj Kubas Jak nie wiesz co to spam to nie używaj tego słowa. @topic: Projekt jak najbardziej mi się podoba i czekam na niego z niecierpliwością. Mam przeczucię że szykuje się hit... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 miło :D To juz 2 gra ediakaru która jest tak dobrze oceniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Po co to nazywać teamem skoro każdy z was osobno robi gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Bo sobie pomagamy, lubimy się i ogólnie fajnie jest. Kiedyś, w planach był pewien projekt, ale jakoś zaginął xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Po co to nazywać teamem skoro każdy z was osobno robi gre? No nie jest tak do konca. W robieniu TLOI pomaga mi Adriann.(grafika & fabuła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dwie osoby to też nie team :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Ale się czepiasz;p Co ci to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Dwie osoby to też nie team :) . Nie wiem czy masz problemy z czytaniem ale Anty sugerował ze każdy z nas robi swoją gre sam. Jednak tak nie jest bo TLOI tworze wraz z Adriannem. Co do teamu, to 2 osoby też mogą go tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 --Post do skasowania-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 A to efekt pracy mojej i Adrianna. Mnich :) @down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Najs:) tylko połamcie mu bardziej łapkę w łokciu bo wygląda jak z gumy. I wydłużcie nochala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 tam jest kilka źródeł światła? czy pomyliłeś cienie z błyskami? nie rób błysków i cieni tylko na krawędziach, bo to płasko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Teraz lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Pofaldowania na kozuchu, a bedzie OK. I zrob troche ciemniejsza bron tam, gdzie ja trzyma, niech bedzie widac, ze ja trzyma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 nie widzisz że ma płaskie wszystko, i 2 pixelowe cienie? to wygląda jak 2 pixelowa wypukłość, nie chodzi o głowe a o jego ubranie. wygląda jakby nosił płaskie drewno na ramionach. jego ręce są jak z gumy, tak się wyginają,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Widzę że sporo w nim zmieniłeś :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jego lewa ręka beznadziejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zaraz poprawie... I dam w edit. Edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Chyba już 4 raz ten sam obrazek upnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi