CTRL Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Drewno, zelazo i złoto i glina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 I marmur, heban i inne pierdoły! Zróbmy z tego Faraona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Nie! Nie słuchaj ich;p Bo wyjdzie z tego jakaś pierdoła,a gra dobrze się zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Drewno, żelazo, złoto i węgiel To sa surowce, które znajda się w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Zrób kamień zamiast węgla, bo nie wszystkie budynki powstawały z drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 @up Masz racje, chyba lepiej będzie jeśli węgiel zastąpię kamieniem. Juz za kilka dni nowe screeny. EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 A może wreszcie pokażesz jakiś screen z walki :D . BTW. Fajne nawet tylko trochę pustawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Walka jest topdown i wyglonda tak. Wszystko na tym ss jest do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Brzydkie... Mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Przecież to grafika testowa lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Brzydkie... Mi się nie podoba. To grafika testowa, ogarnij czytanie ze zrozumieniem. Postaram się ją powoli zmieniać, ale może to potrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Może jednak zrobisz demo? Mówiłeś coś na GG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jest taka możliwość, ale jescze rozważe tą sprawe. A tu mamy miecznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mi się zdaje że zamiast miecznika powinien być żołnierz lub wojownik ;) . Ja to bym wolał żeby to było coś w stylu mount&blade . No ale jak turowa to turowa :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Myślisz, że nas obchodzi co ty byś wolał ? Cysior wybrał miecznika, będzie miecznik. Cysior wybrał turówkę, będzie turówka. Więc swoje uwagi, że wolisz co innego, zatrzymaj w myślach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 @Offtop: Też bym chciał zobaczyć jakiegoś odpowiednika M&B w 2D :) Miecznik ładny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No chociarz pewien amerykan zrobił M&B w gm . Taki typowy topdown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 @Offtop: Też bym chciał zobaczyć jakiegoś odpowiednika M&B w 2D :) Miecznik ładny ;) Myślę nad czymś takim od dobrych paru miechów, ale to dużo roboty i raczej projekt na przyszłość No chociarz pewien amerykan zrobił M&B w gm . Taki typowy topdown. link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Już nie pamiętam ale to było coś na youtube z początkiem nazwy War..... zaraz poszukam Paczcie co znalazłem ! Nie znalazłem :( . I tak to jest ta inny temat więc offtopujemy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ogarnij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A czemu ? Cysior przeglądasz ten temat a nic nie piszesz na temat gry :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 offtop: jak cię zobaczył to aż rąbnął w klawiaturę i mu przestała działać... topic: Czemu myslicie że gram typu m&b miala by byc fajna? To nic nowego prawda? Chcesz m&b zagraj w m&b proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 albo w M&B Warband :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 @Dawka, masz rację. Granie w denne podróbki Almory są dużo ciekawsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jak idą postępy w grze ? Mogę pomóc w robieniu grafiki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Nie potrzebuje grafika :) Obecnie, zajmuje się AI przeciwników, wiec nie mam nowych ss . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jak coś to teraz na ediakar.xaa.pl w zakladce "gry" są zawsze świrze informacje na temat tloi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mało z tej strony można się dowiedzieć ;) . A może zrobisz jakiś filmik przedstawiający aktualny wygląd gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Mało można się dowiedzieć, bo Cysior dał mało info xD A pomysł z filmem jest dobry :D Ale to zależy czy jest co pokazać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Hy..Hy..Hy Polałem ci :D . Mi się zdaje że jest co pokazać :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi