Mucco Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 No więc nareszcie mam wykupiony hosting, załatwioną reklamę, przejrzysty design. Zakładam forum ogólnotematyczne, które będzie sprzężone ze społecznością. Brakuje jednego tylko, istotnego szczegółu - nazwy. Może byście pomogli? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Czokobonsik. A przy okazji - forum ogólnotematyczne bez głównego celu to niewypał, kasa za reklamę pójdzie w błoto, społeczność ograniczy się do max 14-18 osób. Tak więc i nazwa powinna być choć trochę związana z motywem przewodnim forum. I zapytaj sam siebie: czemu ludzie mieli by je odwiedzać, co będzie tam czego nie ma nigdzie indziej? Pamiętaj że ludzi ciągnie na fora gdzie jest duża społeczność, a te fora które się rodzą, a są takie jak inne olewają po prostu. Nie żebym zniechęcał, tylko musisz dobrze przemyśleć w kogo celujesz, jak duża ma być populacja na forum i czego się będziesz głównie trzymał. Wtedy może wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Czokobons ;) Poza tym, wiesz ile jest już takich forum ? Masakra ;) Może inne forum zrób :) Zgadzam się z ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Pomysł ogólnotematycznego forum z początku też wydał mi sie banałem. Chciałem zrobić inne, tylko właśnie - nie miałem za bardzo pomysłu jakie. Gram na gitarze, ale for gitarowych jest trochę i większość jest gigantami, for muzycznych (bardzo ciekawy jak dla mnie temat) jest jeszcze więcej, gmclan jest... a forum muszę założyć, bo jest to moją pasją i po trochu marzeniem (miałem kilka większych i kilka niewypałów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A poza gitarzeniem co cię jeszcze interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Przyznaj się po prostu, że kręci cię bycie adminem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Załóż forum o technikach masturbacji, na pewno trafisz do dużej grupy, a i pokryje się to z twoimi zainteresowaniami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Świetny pomysł! jak zrobisz takie forum masz już jednego forumowicza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ciekawe czy zaskoczyłbyś mnie czymś nowym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Masturbacja - hmm... świetny pomysł i niewyczerpalny temat, bo przecież ciągle powstają nowe wynalazki xD A tak na serio, to co mogłoby być na topie? Oprócz muzyki lubię jeszcze informatykę, zwierzęta, noo i nie wiem co jeszcze :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Forum na temat Tibii czy jakiegoś innego mmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Forum na temat Aliensów, ewentualnie Almory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Masturbacja - hmm... świetny pomysł i niewyczerpalny temat, bo przecież ciągle powstają nowe wynalazki xD A tak na serio, to co mogłoby być na topie? Oprócz muzyki lubię jeszcze informatykę, zwierzęta, noo i nie wiem co jeszcze Połącz to i stań się internetowym selebriti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 zrób forum fanclubu japanstasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Masturbacja przed komputerem z użyciem zwierząt? To niesmaczne :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Forum o Slashu. Nie żartuję (prawie) - w tym temacie ten wyraz padł 5 razy (a z moim - 6 i 7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Nie padł, a był w sygnach, jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Muczek, nie wiem co jest bardziej żenujące - twój nick czy twoje poczucie humoru :thumbsup: . Zrób klona słitbrokaciku. To zawsze wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Slash, o tym samym pomyślałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Forum o Slashu. http://en.wikipedia.org/wiki/Slash_fiction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Slash Ok... Slash, o tym samym pomyślałem biggrin.gif No. Słitbrokacik: - nie jest oklepany - wyprzedził redtube'a na liście najpopularniejszych stron w Internecie - 1/3 polskich dziewcząt zarejestruje się tam pierwszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Kobiece forum założone i prowadzone przez faceta - albo gej albo sam nie wie na co się rzuca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 No i co z tego? Liczy się popularność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 popularność z trawką nie rośnie. Odpowiednie osoby muszą się zajmować odpowiednimi tematami, inaczej popularność szybko upadnie, o ile w ogóle jakaś będzie. Tak więc co typowy facet wie o kobietach? mało, czyli żadna popularność. Trzeba wiedzieć co je interesuje. W sumie mógłby stworzyć forum "Zrozumieć kobiety", na którym babki skarżyły by się jacy to ich faceci są nieczułymi chamami, nie potrafią ich zrozumieć, itp, a ci faceci za to by zadawali głupie pytania pokroju "gdzie ją zabrać na randkę aby chciała więcej?" - shit like this, a popularność by zyskało niekonwencjonalnymi, nieraz nader głupimi tematami, jednakże docierającymi do zwykłego szaraczka z problemami ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Tak, bo na słitbrokaciku wszyscy są pełnoletni. Ehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 w sumie nie pisałem z myślą o małoletnich, tak czy inaczej drugi sweetbrokacik? niee, nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 YXE.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 takie szukanie, Mucco sam powinien wiedzieć o czym chce robić forum, bo takich sklejonych na szybko gdzie jedynymi użytkownikami są admin i goście to są setki tysięcy. A jak Mucco nie wie czym sie interesuje/nie wie czym ludzi zaciekawić to jakiś niebywałych sukcesów nie wróżę. Forum jest dla użytkowników nie dla administratora :) Ja osobiście jakbym miał zakładać forum to zrobiłbym coś ala pua, bo pod tym względem setki facetów chcieli by ale nie mogą bo chodzą niedoedukowani, no ale żeby takie forum założyć przydaje sie też tona wiedzy, ktoś bez żadnych sukcesów w tym kierunku autorytetem nie będzie. A zakładanie jakiegoś forum (a w szczególności ogólnotematycznego) tylko po to żeby było to ja nie wiem jaki sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja w sumie miałem już zamiar założyć parę for, z tym że nie mam czasu na takie bajery. Myślałem o forum dla wszystkich nieprofesjonalistów :P Tzn tak jak na gmclanie umieszczane są (głównie) amatorskie gry, tam byłyby amatorskie utwory muzyczne, zdjęcia, rysunki,wiersze i co tam jeszcze może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi