Arcalian Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A się masz czym martwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 a rano mokre majty trzeba spać bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No cóż... Troszkę tam o jedną rzecz się martwię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 nie myśl o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ja mam sen że zabijam jakiegoś starego pierdziela z nożem. To nie wszystko. On jest w każdym śnie który pamiętam. Mijam go wiele razy...ale nigdy nie identyfikuję go jako on sam. Dopiero w jakimś ważnym momencie wszystko niszczy. Czasami ma taki charakterystyczny nóż. Taki w stylu wojskowym. Walcze z nim. Biję czasami po twarzy, ale nigdy nie dochodzi do końca walki. Nawet nie wiem jak jest przerwana. Czym.. Czy to walka z własnymi słabościami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie, za dużo gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie za dużo... Czy nie, za dużo?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Miałem dać edit... ale szybko odpisałeś... Dam teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Spytaj się ją o jej sny. Skoro jest ci tak bliska to raczej odpowie. Mi raz też coś takiego śniło i nic się nie stało ;-) Jeżeli śnicie podobnie to pewnie nic, ale jak ma jakieś obawy to przeanalizujcie to razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Zabujał się pewnie chłopak w jakieś lasce która nawet go nie zna ;d . I teraz go nawiedza po nocach ;d . [ ale mam lamerski avatar i nick : D ] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Przecież pisał ,że coś się między nimi wydarzyło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Miałem to samo! Miałem to samo...! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Fakt... Mam wyrzuty sumienia po takiej ostatniej sprawie która się wydarzyła... Ale o tym już nie będę mówił... :mellow: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=18496 <- widzę związek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja mam sen że zabijam jakiegoś starego pierdziela z nożem. To nie wszystko. On jest w każdym śnie który pamiętam. Mijam go wiele razy...ale nigdy nie identyfikuję go jako on sam. Dopiero w jakimś ważnym momencie wszystko niszczy. Czasami ma taki charakterystyczny nóż. Taki w stylu wojskowym. Walcze z nim. Biję czasami po twarzy, ale nigdy nie dochodzi do końca walki. Nawet nie wiem jak jest przerwana. Czym.. Czy to walka z własnymi słabościami? A mi się śni zawsze, że jestem staruchem z wojskowym nożem i sobie chodzę, a tu nagle mnie jakiś smarkacz bije po twarzy, okłada mnie pięściami, itp. Teraz już wiem kto to :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jaklub, to było dawno temu... To inna teraz jest... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jaki z ciebie 12-letni playboy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 i jak tam, żyje jeszcze koleżaneczka? czy już dawno uderzyło ją auto/skoczyła z okna/podcięła sobie żyły/rzuciła się pod pociąg itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nie masz zabawy Nikas, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Tiger jak dzisiaj spałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ehh ... Co za czasy nastały. Dzisiaj na GM Clanie każdy chciałby byś klonem Japan Stasia i być śmieszny jak on :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 WTF? Klonem Japana :] Nawet go nie znam i widziałem jego jeden post ,a co nie można spytać jak spał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Winny się tłumaczy : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 WTF? Napisałeś to po moim poście ,więc myśle ,że to do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 taa, a niewinny w każdym przypadku przyznaje się do winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 More kaj dzias, czarne sandałki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Cygański? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Romski ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Afroamerykański! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 taa, a niewinny w każdym przypadku przyznaje się do winy. Jeju nie dał cytatu napisał po mnie ,więc myślałem ,że do mnie............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No znowu dzisiaj miałem sen o kolejnym wypadku... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi