bigshark Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 LInK DO PRZYKŁADU Być może to jest wbrew logice , pewnie wielu z was myśli sobie" Co on ma z tego że daje taki silnik w postaci gmd ?!" , pewnie ktoś może pomyśleć że to jakaś sciema i że w linku do tego silnika jest jakiś odnośnik do Bitefight i w ten sposób nabijam punkty. Otóż nie. Motyw mojego działania brzmi: " O każdej porze Bigshark zawsze wam (bezinteresownie) pomoże" Ten przykład to połączenie Grawitacji obortowej, życia na planecie, ciekawego systemu dnia i nocy, ciekawego systemu deszczowego, i wiele innych. Po prostu trzeba ściągnąć: LInK DO PRZYKŁADU CI Co nie mają zarejestrowanej wersji GMa, albo wogóle nie mają Gma to ściągać z tąd---->W postaci EXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Patrze bigshark ostatnio dużo pracuje!!! EDIT Spoko przykład!!!Fajne efekty chmur. EDIT2 Bigshark moge umieścić Twójn przykład na mojej stronie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Dziwne, ale fajne xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pomysł ciekawy, ale wykonanie średnie, a całość raczej nikomu się nie przyda. Zadanie dla Szarka na najbliższy tydzień: poćwicz robienie grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Motyw mojego działania brzmi: " O każdej porze Bigshark zawsze wam (bezinteresownie) pomoże"Hehe, co racja to racja: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2145 :D Nie przepusiścisz żadnemu problemowi, nawet jak się nie znasz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zadanie dla Szarka na najbliższy tydzień: poćwicz robienie grafiki. E? Przecież to tylko przykład , rownie dobrze mógłbym dać same kulki. Grafike sobie można wymienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie zrobiłbyś samych kulek a przynajmniej tego rekinka byś nie zamienił na kulke. Nie musiałeś pisać że to ty stworzyłeś ten przykład poznałem że to twój odrazu jak zobaczyłem tego rekina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dla mnie ciekawy przykład :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Hmm, może być :) Ale mógłbys dać bardziej dostrzegalną różnicę między dniem a nocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 a te różnice to już chyba sam możesz zrobić przykład jest a ty masz sie czegoś z niego nauczyć więc zrób to sam chyba jest gdzieś napisane gdzie jest to zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Hmm, może być :) Ale mógłbys dać bardziej dostrzegalną różnicę między dniem a nocą. Niniejszym oświadczam iż gdy zamiescicie ten przykład do swoich gier to możecie go lekko zmodyfikować, zostawiam wam wolną rękę w kwestii różnic pomiędzy dniem i nocą. Możecie sobie to zrobić tak jak wam się pddoba. Ale nie zapominajcie o creditsach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi