Czarny Ass Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Znowu ja z moimi pytaniami! :D Pętla nie chce mi się zakończyć: while (char nothing = 1) { if (getch()==49) { char nothing = 1; char language = 1; cout <<"\n Witamy."; } if (getch()==50) { char nothing = 1; char language = 2; cout <<"\n Welcome."; } } To co jest po pętli się nie uruchamia, a pętla nie kończy. Co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 while (char nothing = 1) omg ;/ współczuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 while (char nothing = 1) n/c serio rusz glowa a nie piszesz bezsensowne tematy wydupiaj do ksiazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 == wydupiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 == wydupiaj Niestety dalej nie będzie działać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 no bo zawsze jest 1 to nic dziwnego, nie przyglądałem się wcześniej edit: lawl, czemu wszedzie pisze char? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a dlaczego piszesz ciągle typy zmiennych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a dla czego piszesz ciągle typy zmiennych ? Powinieneś usuwać tego typu tematy. Poziom pytania jest tak denny, że nie powinno się tego tolerować. On ma problem ze sobą, a dokładniej z masakrycznym lenistwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Inne projekty: Język programowania Visual Parasc []:::::::::] 5% grubszo se piszesz maly projekcik jezyk programowania a nie wiesz jak se poradzic z petla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Matko! Sam się zorientowałem... jaki głupi błąd. Przepraszam za spam. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Raczej milion błędów ps. to zamknij powodzenia z językiem programowania, już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi