Kargul Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja od 7 zacząłem :P A teraz siedzę na 7 pro i niczego mi nie brakuje, nawet za dużo funkcji :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja zaczynałem od 5.3, potem 6.1 i tak zostało ^^ chociaż ostatnio wolę coś podłubać w LUA niż w GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja od 7 zacząłem :P A teraz siedzę na 7 pro i niczego mi nie brakuje, nawet za dużo funkcji :P :) Jeszcze wspomnisz jak bardzo brakowało ci tego stanu... Ja zacząłem od 6.0 a teraz bawię się 6.1pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jeszcze wspomnicie swoje początki w gm'ie i się tym wzruszycie ;p Ja pamietam jak robiłem taką jedną strzelankę platformówkę, zrobiłem chodzenie na klockach: strzałka w prawo klocek start moving in direction chyba czy coś, w lewo to samo tylko w odwrotnym kierunku, a w dół się zatrzymywał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Jak zaczynałem to miałem 6.0, ale niezbyt mi się to spodobało. Później (jakieś pół roku później) ściągnąłem 7.0 i się wciągnąłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja od 7.0 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 przez bodajże 3 lata byłem zawzięcie zakochany w niezawodnej wersji 6.1 która ratowała mnie też gdy wykorzystałem 3 razy klucz gm 7, od niedawna gm sluży mi tylko "pomostowo" i do małych-większych rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zacząłem od 5. Po miesiącu odkryłem że istnieje nowsza wersja(6.1). Po jakimś czasie wyszła 7 i się jej trzymam do teraz. E: A teraz mam GM 8(od 20 stycznia.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 zaczynałem pod koniec 2005 roku i używałem gm 5.0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja zacząłem od GM 7.0 lite potem przeszedłem na pro a teraz mam GM 8.0 pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A ja prseszedłem na gm 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaczynałem od Gm 7.0 a teraz na 8.0 jadę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja zacząłem od 6.1pro i do dzisiaj jej używam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Trudność w znalezieniu cracka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Może Ty masz problemy w korzystaniu z internetu. Mam 6.1 bo się mi podpasowała i mam jej oryginalną wersję. I nie wiem w ogóle do czego pijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 oryginalną wersję? w sumie jak ktoś używa cracka to jego sprawa. niech uważa jednak na ninja bo mogą go namierzyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja już mam GM 8 PRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 BRAWO! Ja też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ale fajniee! Płaciłeś może za keya czy tylko za połączenie z googlami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 @up BUM SZAKALAKA BUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz00 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ja zacząłem od 7 lite. poźniej 8 lite następnie 8 pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ja od 6.1 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Ale fajniee! Płaciłeś może za keya czy tylko za połączenie z googlami? Powiedział ten z krakiem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 ja 7.0 albo 6.1 pro, nie pamiętam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Powiedział ten z krakiem ^^ Aż się zarumieniłem ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ss-d Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zacząłem niedawno od GM 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 siedem, lecz miesiac temu ssprawilem se pro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 6.1, teraz zbieram na 8.0 Pro :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 heh... kpiny! zapłaciłem za keya! e, pare grosza i pro... /ass: No ;) może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 I powiedzmy, że ci wierzymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi