LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cześć, od dłuższego czasu borykam się z problemem trollowania na Youtube, niestety nie wiem gdzie zgłaszać te wybryki, niby najprościej to olać ale to się nasila, niektóre chwyty są poniżej pasa. Przeszukałem pomoc na YT i nic ciekawego nie znalazłem, czy ktoś może mi podać jakiś link lub coś co pomoże mi zgłosić film który narusza zasady w sposób taki że dana osoba się pode mnie podszywa. Bo w opcjach zgłoszenia nadużycia nie ma takiej opcji. Za pomoc z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zależy jak się pod Ciebie podszywa. Jakieś szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Emi2aXICPQc ten link mówi wszystko Baran się podszywa i w dodatku odgraża, więc problem jest, zwłaszcza że wywiódł w pole kilku moich widzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Po prostu każdy powinien wiedzieć że jeśli jest podpisane lolik to to jest twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 poj*b z ciebie (...) się k***a nudzi pajacowi :/ ch**a mi możesz frajerze, obsmarakny przytchlaście. Faktycznie wredny ten troll (ocenzurowano) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 co to niby ma znaczyć ? no sorry ale jak się koleś odgraża to muszę mu dać do zrozumienia że może mi ch... Poza tym nie prosiłem o cytowanie moich niecenzuralnych wypowiedzi tylko o pomoc w zgłoszeniu takiego buractwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ch*** mi możesz frajerze, obsmarakny przytchlaście. Zajmij się lepiej swoją chorobą psychiczną a nie na? YT siedzisz. po*** z? ciebie (...) się ku*** nudzi pajacowi :/ Ty se lepiej sam spojrz na siebie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 k***a ludzie !!! nie o mnie tu mowa, fakt, troche mnie poniosło, ale nie o to chodzi, pytałem się jak zgłosić takie wybryki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie no, zrobił filmik i nic mu nie zrobisz raczej. I wiedz że im bardziej się bulwersujesz, tym on większą ma frajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wystarczyło napisać do niego kulturalnie, a nie zniżać się do jego poziomu. Właśnie dzięki twojej reakcji dziecko osiągnęło swój cel zdenerwowania ciebie i reszty świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 właśnie to mnie wkurza, taki kretyn może se robić burdel, mieszać i bezkarnie obrażać i te cholerne władze YouTube nic z tym nie robią, ale filmiki z amerykańską muzyką to blokować polakom potrafią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 bezkarnie obrażać To bym na twoim miejscu z tego postu usunął, bo ty też bezkarnie go obrażasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Obaj bezkarnie się obrażacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja go BEZKARNIE obrażam? Mam powody, koleś się pode mnie podszył i zrobił w ch.... kilku moich widzów, więc chyba jasne że nie będe mu za to dziękowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wiedz tylko tyle, że wielu gorszych od gościa ludzi spotkasz i ani bluzgi ani Wojzax na GMCLANie nie pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja zawsze pomogę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 edit: dupa, już myślałem, że kolejny epicki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 LolikZabijaka jak myślisz co jest celem tamtej osoby?? Zapewne cel ten się realizuje na wielu płaszczyznach :) Trochę więcej poczucia humoru i luzu... Ja na twoim miejscu bym zrobił takie coś że bym nie robił części 16 tylko od razu 17 i tam napisał z jakich przyczyn jak podał ten ktoś :P Moim zdaniem dobrze jest mieć więcej dystansu do tego co robisz, ja gdybym nie umiał się śmiać z samego siebie to w gimnazjum był bym kozłem ofiarnym a tak to sobie robiliśmy z kolegami fajne żarty (i nikt nie był poszkodowany). Kolejny przykład to jak widzisz że kolo ma młotek i tobie tłucze szyby w aucie, możesz rzucić się na niego (i być pobitym) albo przyłączyć się do niego i razem robić demolkę (fajna zabawa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Czyli co, gnębili Cię, a Ty się z tego śmiałeś, czy jak ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wiesz, z tym luzem to dobrze powiedziałeś, ale z autem to już kiepski argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Naprawdę, jakbym ja miał się przejmować każdą osobą która źle robi/denerwuje mnie czy cokolwiek innego to nie wytrzymałbym ze zdenerwowania. Dlatego najlepiej naucz się olewać zachowania innych osób albo po prostu sam sobie będziesz robił problemy z powodu innych. A wątpię, by YT był dla Ciebie taki ważny. Zresztą Pieprz to Ocknij się, bo skończysz miernie Wiesz to Że trzeba podchodzić biernie Cytat PFK, i warto naprawdę czasem o tym pamiętać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi