Argoo Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tytuł: GET DOWN Gatunek: Strategiczna Opis: W grze chodzi o ty byśmy zabili siebie oraz innych osiągając jak najlepszy czas mój rekord to 584 sekundy :D. Gra jest podobna do gry Karoshi (na tym się wzorowałem) tylko, że tu chodzimy tym co widać niżej na zdjęciach :P. Download: Download Rozmiar pliku: 2 MB Autorzy: Ja Programowanie: Ja Grafika: Ja oraz internet Muzyka: Internet Screeny: Jak znajdziecie jakieś błędy to napiszcie mi na priv albo w tym temacie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Nudne - Slaba grafa - Muzyczka - Bledy z powtarzajacymi sie co stepa dzwiekami + dobry lvl design = 2/5 Serio, podoba mi sie ze sie przylozyles do poziomu trudnosci (mimo ze pozniej zaczeles rzucac wszystkim tu i tam), ale mozna bylo kogos poprosic o pomoc w podprasowaniu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Po pierwsze wg mnie to zręcznościówa a nie strategia ;p Po drugie to gra jest fajna :D Doszedłem do 8lvlu ale tego nie mogłem rozgryźć.. :/ spróbuję jutro,tyle,byle tak dalej! Daję za grę mocną czwórę! EDIT: @Poxi marudzisz fajna giera ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Fajna gierka ! @up 8 poziom jest łatwy :D trudny to jest 13. Ocena 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Gierka fajnie się zapowiada, tylko jak przejść 3 poziom? Zostałem bez pomysłu, nie wiem nawet za co ten przycisk na dole odpowiada;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 @lenin Do góry masz takie szare pudło przesuń je na te czerwone i naciśnij ten czerwony guzik i te pudło powinno na Ciebie spaść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mi sie podoba :) Ja bym powiedzial, ze to logiczna i zresznosciowa :) Troche mnie wkurza ten ruszajacy sie background :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Kurcze,jak przejść 10 lvl? xD a tak poważnie to ile jest lvli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 stajesz kolesiowi na głowie :D background wkurza, 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 3,5/5. Jest kilka denerwujących detali, ale ogólnie jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Plusy: Dźwięki Grafika Gra jest grywalna Minusy: Przeciwnicy wyglądają tak jak Ty Muzyka wkurza I jeszcze jedna bardzo wkurzająca rzecz. Jak człowiek słyszy jak te bloki szurają, jak ciężko je się przemieszcza oraz jak wielkie są to wyczuwa w którym momencie powinien zrzucić blok żeby trafił w cel. Ma po prostu poczucie realiów. Tutaj jest niespełnione. Morderczy blok wielkości słonia waży tyle co pudełko styropianu. Zmień to. Ocena 3.7/5(4/5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 :thumbsup: fajna gra! Nie podoba mi sie ze uzyles grafki kirby a nie zrobiles wlasnej (ale to szczegół) 7/10 ulepsz grafiki bo czasem jesli spedzisz nad nimi 10min wiecej bedzie o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gierka zajefajna ;) 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Po pierwsze jest to oczywiście gra logiczna, a nie strategia. Za to masz u mnie pierwszy wielki plus. Bo nie łatwo zrobić dobrze przemyślaną grę logiczną. Drugi wielki plus za pomysł. Naprawdę oryginalny i ciekawy. Kolejna pochwała należy się za dobrze przemyślane poziomy. Na razie jestem na 11, ale zaraz wracam do dalszej gry. Czasem naprawdę trzeba się chwilkę zastanowić. Niestety wykonanie woła o pomstę do nieba! Grafiki nieciekawe, albo zapożyczone. Tak czy siak masz u mnie mocne 4! EDIT: Ciąg dalszy po przejściu całej gry: Poziom 13, nie był wcale trudny. Nie podobał mi się poziom 14. Trochę ci jakby pomysłów zaczęło brakować. Tam za bardzo się fart liczył. Poziom i-ty dla i>=15 Tutaj miałeś bardzo dobry pomysł z wprowadzeniem zmiany postaci, ale niestety spaprałeś go, bo tylko kilka ostatnich, niestety bardzo łatwych poziomów go wykorzystuje. Moja recepta: Poszukaj sobie grafika, może ktoś zechce ci pomóc. Jak już znajdziesz zrób tę grę na nowo z większą ilością poziomów i różnych przedmiotów. Wyjdzie z tego bardzo dobra gra. Mój czas: 2157 sec. Ale robiłem sobie trochę przerw podczas których nie pauzowałem gry. Nadal masz u mnie mocne 4. Pozdrawiam, życzę powodzenia. EDIT 2: Postanowiłem przejść jeszcze raz, tym razem na czas. Mój czas: 557 sec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzaher Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Bardzo fajna gierka :D mój czas to 853 sek. A co do oceny to 4. Troszkę wkurzający ten dźwięk jak się przesuwa te pudła ;p Mam nadzieje, że zrobisz drugą cześć, i tak jak Platyna napisał, żeby było o wiele więcej poziomów. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 a ja 4 nie mogę przejść bo nie ma restartu zrób restart levelu Grafika: 3/5 Klimat: 4/5 Grywalność: 5/5 Ogólnie: 12/15=4/5 Możesz też zrobić kody takie jak w wormsach 2 E. Zapomniałem dodać że mógłbyś też zrobić edytor leveli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 a ja 4 nie mogę przejść bo nie ma restartu zrób restart levelu Lol. R -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Fajna gra, daleko nie doszedłem, bo nie jestem na swoim kompie, ale grafika tych pokemonów wkurza. Grywalnośc: 5 Muzyka: nie wiem, grałem bez dźwięku Grafika: 3 Ogółem: 4 BTW: fajne menu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi