I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To Ty nie słyszałeś tych wszystkich ostrych obelg na wygląd warstwy zewnętrznej zamku? Jacie ale się sypało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Więcej szczegółów proszę :o nie tylko o psichixa, ale też inne straty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 PsichiX chyba o nas zapomniał :/ @up. został zniszczony w połowie napis GMCLAN oraz lekko poniszczone są ściany większości budynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 @up z wyjatkiem mojego budynku @btw http://www.youtube.com/watch?v=LWPk5zlKAEM Zróbmy takie coś ale ze starym logiem gm(młotkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 zanim wyszedłem zobaczyłem też duży czarny 4 literowy brzydki napis na niebie, pamiętasz? wtedy Cie informowałem o tym, że ktoś zniszczył napis GMCLAN... To pewnie po tym jak wyszedłem ktoś musiał wbić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 zanim wyszedłem zobaczyłem też duży czarny 4 literowy brzydki napis na niebie, pamiętasz? wtedy Cie informowałem o tym, że ktoś zniszczył napis GMCLAN... To pewnie po tym jak wyszedłem ktoś musiał wbić... To ja to zniszczyłem a napis odbudowałem za wyjątkiem młotka bo nie umiem narysować go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 PsichiX prosił, żeby przekazać, że serwer będzie online za jakiś czas (cytuję: "pewnie po 21:30"). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?id=4231 zamiana mapy, na widok izometryczny! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A za 10 minut... "o 22:00" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czyli jeszcze nic straconego że dostanę dostęp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czyli jeszcze nic straconego że dostanę dostęp ? Nie masz się co martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 W takim razie czekam na przyjście kolegi Psichixa. edit: A że tak spytam po co cytujesz poprzedzający post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 4 minuty po czasie już :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A że tak spytam po co cytujesz poprzedzający post? Bo nawalacie te posty jak meserszmity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 4 minuty po czasie już :// On nawet nie jest zalogowany, więc przyjmjcie że do 22 czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ale ja Ciebie nie pytam, to co się odzywasz za kogoś? On może miał inny powód że cytował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ale ja Ciebie nie pytam, to co się odzywasz za kogoś? On może miał inny powód że cytował. Ra3l, witamy w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ale ja Ciebie nie pytam, to co się odzywasz za kogoś? On może miał inny powód że cytował. A jakby ktoś walnął posta szybciej to musiałbym edytować. A co to za różnica? PS. PsichiX poważnie się zdenerwował :o. Zresztą, nie dziwie mu się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miałem rację. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tylko tak spytałem. Ra3l, witamy w internecie. Zapraszam do świata realnego. Bardzo się cieszę że miałeś rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Przestańcie się kłócić! ED: 10 użytkowników na krzyż jest rządnych grania w minecraft xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja się nie kłócę :) Hehe Kolega chyba za dużo sobie wyobraża, ale z resztą nie ważne. Koniec off-top, czekamy na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To może póki nie ma PsichiXa ja odpalę serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Panowie, spokojnie, jak cos mam kopie z momentu jak opuscilem gre. Prosze napisac w jakim czasie (kiedy?) grasowal psujek, ja zaraz uruchamiam serw, a teraz robie bota od autobanow i robienia kopii co 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mogę prosić o dostęp i adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Panowie, spokojnie, jak cos mam kopie z momentu jak opuscilem gre. Prosze napisac w jakim czasie (kiedy?) grasowal psujek, ja zaraz uruchamiam serw, a teraz robie bota od autobanow i robienia kopii co 15 minut Ten ktoś grasował gdzieś tak od 19:00 do 20:00 @Ra3l: Nie widziałem jeszcze nigdy w życiu bardziej niecierpliwego człowieka jak ty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kolega chyba za dużo sobie wyobraża Który kolega? nie ważne Uprzyjemnijmy sobie czekanie na serwer powtórką ortografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A mam jeszcze jedno pytanko, czemu nie ma do wyboru trawki na ziemi, (kawałek trawki u góry,i reszta ziemi) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Trawka pojawia się na klockach z ziemią sama, po jakimś czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Trawka pojawia się na klockach z ziemią sama, po jakimś czasie. O ile nic nie przysłania słońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi