Crackkk-GM Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Co to OP?OPerator. Posiada różne komendy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Jeżeli to jest oficjalny serwer gmclanu, to proszę dać mi namiary, rangę OPa (i Gnyskowi), a resztę opów usunąć. I Grabarz też sobie usuń wszelkie przywileje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ...i w ten o to piękny sposób serwer Grabarza przestanie nagle nazywać się "oficjalnym GMCLANowym" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie ma problemu, niech sobie będzie nieoficjalny. GMC też mogę usunąc, jak chcesz. Jakoś parę miesięcy temu Ci to nie przeszkadzało, teraz jakiś nagły foch. Poza tym, czy ja powiedziałem, że nie dostalibyście admina jakbyście weszli na serwer? To tylko zabawa, a ty już się buzujesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie ma problemu, niech sobie będzie nieoficjalny. GMC też mogę usunąc, jak chcesz. Jakoś parę miesięcy temu Ci to nie przeszkadzało, teraz jakiś nagły foch. Poza tym, czy ja powiedziałem, że nie dostalibyście admina jakbyście weszli na serwer? To tylko zabawa, a ty już się buzujesz.. Nikt się nie buzuje, może jakbyś się spytał czy Ranmus ci pozwoli na to by twój serwer nazywał się Oficjalnym to by tak nie mówił. Po prostu teraz przywłaszczyłeś sobie prawa gmc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 To czemu nikt mi tego nie powiedział jak pierwszy raz serwer zakładałem? Tylko teraz Ranmus wyleciał nie wiadomo skąd? Nie uwierzę, że nigdy wcześniej nie czytał tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Czy zwiększyć max ilość graczy na serverze? Tak Nie Niech będzie tak jak jest Czym się różnią te opcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Czym się różnią te opcje? Żebym ja wiedział :P Dobre spostrzeżenie, dawno to pisałem więc nie pamietam juz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie ma problemu, niech sobie będzie nieoficjalny. GMC też mogę usunąc, jak chcesz. Jakoś parę miesięcy temu Ci to nie przeszkadzało, teraz jakiś nagły foch. Poza tym, czy ja powiedziałem, że nie dostalibyście admina jakbyście weszli na serwer? To tylko zabawa, a ty już się buzujesz.. Coś jeszcze? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Lol jak dzieci. "No i tak nie chciałem od ciebie czipsów, w ogóle mi nie zależy. Tylko czemu wczoraj mi dałeś, a dziś nie? Co?" To tylko gierka (i do tego słaba) @twój obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja się odezwałem w tym temacie tylko dlatego, że było ciśnienie na poprzedniej stronie jak się serwer ma do statusu oficjalnego - to wyjaśniłem proszony do tablicy. :) Zresztą to nie my musimy łapać za rączkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ranmus ma rację dlatego skoro grabarz okazał niekompetencję i brak poważnego podejścia do sprawy, jeżeli ranmus wyrazi zgodę to mój server stanie się oficjalnym serverem gmclanu :) Jestem w stanie usunąc sobie przywileje i pozostawic je administratorom i moderatorom gmclanu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 lubie placki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 paweł rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Przestańcie srać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dlaczego wam zależy by to był officjalny server gmc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mi wcale nie zależy, to wy ciągniecie dalej ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Prosze o spokój Żuczki, bez kłótni ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Porcja screenów: https://gmclan.org/up4385_5_Screen_1.html https://gmclan.org/up4385_5_Screen_2.html https://gmclan.org/up4385_5_Screen_3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ktos sie tam za mnie podszywał ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 whoohoo ;d jaka pixeloza ;D podoba mi się ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ktos sie tam za mnie podszywał ;0 Tak boty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi