Nobody Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 World of Warcraft, Uncharted: Drake's Fortune, Assassin's Creed, NeedForSpeed: Pro Street, The Darkness... Póki co w tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetris Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 W co ja pykam? We wszytko :P Ale ostatnio najczęściej w Half-Life 2, czasami w Team Fortress 2, WarCraft III Fronzen Throne, a za niedługo popykam sobie w World of Warcraft :weight_lift: :w00t2: :weight_lift2: EDIT: Zapomniałem, jeszcze czasami zagram parę partyjek na Counter Strike: Source :P, Jeszcze czasami też zatłukę w Crysis (Powalająca grafa :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Teraz skończyłem No More Heroes. Kapitalna gierka. Jeśli chodzi o taki czysty wygrzew, to jak dla mnie jest nawet lepsza od God of War. Dodatkowo ma naprawdę fajną stylistykę i zakręconą fabułke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja w nic i ide spać acha czasem w erotyczne fantazje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Super Smash Bros. Melee. Drugi pad do GC i karta pamięci już są na mojej liście zakupów. Do jeszcze pykanie w klasyki z PSX na PSP, emulatorami też nie pogardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja czekam na Smash Bros Brawl. Cholerka, czemu w tej Europie gry na Wii wychodzą z takim opóźnieniem :(. I czemu wycięli krew z No More Heroes?! Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja czekam na Smash Bros Brawl. Cholerka, czemu w tej Europie gry na Wii wychodzą z takim opóźnieniem Też Brawla bym chciał, ale na razie trzeba poczekać. Dlatego gram w Melee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wolfenstein: Enemy Territory Space Hack RollerCoaster Tycoon 3 Sudeki Call of Duty 2 Tak w sumie to na moim gracie lepsze gry nie pójdą... Już Sudeki się strasznie tnie... I jeszcze gry via www: RuneScape MechQuest DragonFable (rzadko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A ja gram w GTA IV! Nie no, żartuję. Najnowsza część sagi od Rockstar wychodzi dokładnie za tydzień (chociaż Wirtus [tam też złożyłem preorder] wysyła ją już w piątek). Wciąż katuję pierwszego "Halo", a w weekendy próbuję swoich sił w "Team Fortress 2" i... zamkniętej becie "Battlefield: Bad Company" (ten tytuł zarządzi, nie ma innej opcji). EDIT: BTW, Nobody jak się sprawuje "Darkness", bo myślę nad jego zamówieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 O kurczę, znalazłem płytkę z Nomad Soul, czeka mnie kilka nieprzespanych nocy^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja nie gram chyba że w swoje gry ale ja z też trochę pykam w World Racing 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja gdy byłem "mniejszy" ... pogrywałem w różne gierki... było ich naprawdę sporo.. lecz najbardziej spodobały mi się między innymi: Sacrifice, Evil Islands i Age of Empires... teraz lub niedawno (max.5 lat temu).. w: SpellForce i Warhammer 40k (DoW oraz DC). Kiedyś "tłukłem klawiaturę" (jak moja babcia powiedziała xD) całymi dnami... ale teraz gram TROSZKĘ mniej :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Digital paintball 2 - taka mało popularna gra,oparta na silniku Quake 2 :) Strona domowa gry: dplogin.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A ja teraz zacząłem grać w starego Half-Life... mało już tak dobrych gier robią :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Aktualnie - Art of Murder i Manhunt ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 sick :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 W co? - Crysis - Fallout 2 - The Thing - Soldier of Fortune: Payback - Supreme Commander Tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ach! The Thing <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ostatnio zagrywam sobie w Black & White. Ogólnie fajna, tylko niezbyt dobre sterowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 WarZone 2100 First Mission Northern Sector 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Art Of Murder - Mythos - F.E.A.R - 9Dragons - Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ja najbardziej lubiałem te starsze gry jak np : Warcraft 1 Evil Islands :w00t2: Septerra Core Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Trzy słowa i jedna cyfra - GTA 4. Ci którzy nie mają konsoli niech żałują, nowy tytuł Rockstar naprawdę rządzi. Na razie kręcę się samemu, ale w sobotę pewnie wskoczę już w wir multi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Trzy słowa i jedna cyfra - GTA 4. Ci którzy nie mają konsoli niech żałują, nowy tytuł Rockstar naprawdę rządzi. Na razie kręcę się samemu, ale w sobotę pewnie wskoczę już w wir multi. Zakładam, że lada chwila ta gra wskoczy na PC-ta. Rockstar nie przepuści takiej mamony. :jezor: Ale i tak mnie to nie obchodzi, bo wolę pykać w GTA2 na PSP. >:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ostatnio ukończyłem Prey'a i Call of Duty 4. Bardzo mi się podobały, ale uświadomiłem sobie, że to tak naprawdę dwie gry przez trzy lata które byłem w stanie bez zmuszania się ukończyć. :( Pozostałe są dla mnie po prostu za nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Popieram Jakluba - GTA 2 najlepsze z całej rodzinki ;] Ostatnio pogrywam w Świat Warcrafta (WoW)* i Runaway 2 (od CDAkszyna) Dziadek: Co Ty nie powiesz? Ja żadnej gry, nie licząc jakichś tam słabizn z cybermychy** nie skończyłem. (o, Złoto i Chwała: Droga do Eldorado skończyłem!) *Prosiłbym jakieś osoby "siedzące" w temacie o kontakt, gdyż mam kilka problemów. Jakby coś gram mrocznym elfem/druidem. **Kiedyś to czytałem. Naprawdę! W sumie jakieś 7 dych w plecy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A ja ukończyłem Final Fantasy II a wy nie, rawr >=D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ostatnio pogrywam w Świat Warcrafta (WoW)* (...) *Prosiłbym jakieś osoby "siedzące" w temacie o kontakt, gdyż mam kilka problemów. Jakby coś gram mrocznym elfem/druidem. :D btw. grasz na jakimś piracie czy może na globalu? I jeśli chodzi o sam temat - gram w WoW'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 WoW, metin2. BTW, jakie gry polecacie na PSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Suikoden II, wystarczy, że zemulujesz, no i Final Fantasy I&II na psp też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi