Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fallout 1 i Fallout 2 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 warcraft 3 the frozen throne. ostatnio w rollcaster tycoon 3 i Wow the burning crusade. i tyle. No czasami w Gta:Sa...mnie się nadal nie znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Fallout 1 i 2, Soldat, Super Tux Kart, Balazar. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 The Elder Scrolls: Morrowind(właśnie stworzyłem sobie wypier... czara, jak walnąłem to pół gildii magów poszło xD wczytywanie gry xD), Lineage 2(chociaż ostatnio mało...), Return to Blockland(lego rox!), Soldat. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ja gram w counter-strike :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 blood rayne 2 jak wypije bo tak mnie wszystko nudzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 blood rayne 2 jak wypije bo tak mnie wszystko nudzi... Te, alkoholik, won na terapię a nie chwalić się publicznie na forum. Ja teraz gram tylko w Painkiller: BOOH, Painkiller: BOOH i tylko Painkiller: BOOH. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Teraz gta vcs i canis canem edit - właśnie szkoła się kończy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 W dzieciństwie: Total Man, Age of Empires 1. Teraz: Tibia, Enemy Flag (link na sygnaturce), BG II, Battle zone II, Earth 2160 i... Almora Online! (jak tylko wyjdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tibia :3, Star Wars Jedi Knights II: Jedi Outcast MP (Nick Shimma, Kaikao)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja sporadycznie pogram w AsciiJump bądź w X-Moto w chwili obecnej xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Teraz to tylko pykam w Wesnoth przez Neta. Pewnie nie słyszeliście o tej świetnej gierce ale polecam. <strona domowa> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 aja kran cocienie w gejm mejker. :D Ostatnio siekałem w gothica 3 i call of duty 2 mp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Teraz to tylko pykam w Wesnoth przez Neta. Pewnie nie słyszeliście o tej świetnej gierce ale polecam. Ciekawa gierka, tylko powiedz Vianom jak to się ściąga? EDIT: Ok już wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Obecnie gram w N.Bardzo fajna gra zręcznościowa,w której jesteś ninja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jako iż mój komputer stał się kompletnym złomem i nie mogę go porządnie wyczyścić na razie zadowalam się grami online... xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 To ja w CS'a pykam :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A ja już nie mam czasu na granie :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Half-Life 2 (przeszedłem 11 razy i nadal mi się nie znudziło) ewentualnie JK: Jedi Academy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ach... Kiedyś się pykało w "Diablo II", teraz to gram w nic przestało mnie kręcić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Aktualnie Trackmania Nations i Fallout 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 StarCraft, Jedi Academy (ale tylko wtedy kiedy komp jest chłodny xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Toca Race Driver 3 Microsoft Flight Simulator X GTA: San Andreas GTA: San Andreas Multiplayer Medal of Honor: Allies Assault w sieci - Stara dobra gra :P CrashDay Flatout True Crime: New York City Far Cry Hitman: Codename Hitman: Contracts Hitman: Krwawa Forsa Trainz Simulator 2007 Tony Hawk's pro skater 4 Worms - =D Hiden Call of Duty: 2 Fifa: 07 =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 worms armagedon=] gta Sa Rollcaster Tycoon Czasami w Pes: 6 Warcratf: 3 TFT Rzadko w Cs-a Tekken 3 symulator=]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 N (v 1.04) Little Fighter 2 I czasem jakieś inne drobiazgi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Toca Race Driver 3 Microsoft Flight Simulator X GTA: San Andreas GTA: San Andreas Multiplayer Medal of Honor: Allies Assault w sieci - Stara dobra gra CrashDay Flatout True Crime: New York City Far Cry Hitman: Codename Hitman: Contracts Hitman: Krwawa Forsa Trainz Simulator 2007 Tony Hawk's pro skater 4 Worms - =D Hiden Call of Duty: 2 Fifa: 07 Mieliśmy pisać w jakie gry GRAMY, a nie w jakie graliśmy, nie uwierze że grasz w tyle gier dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 N (v 1.04) O!Ktoś jeszcze gra tu w N'a?Wolfoxer ściągnij sobie v1.3c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A ja teraz pykam w soldata =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Aktualnie: Plemiona (www.plemiona.pl), OGame (www.ogame.pl) i Dead Or Alive 4 na trzystasześćdziesiątke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A ja gram w Soldat i Highway Pursuit ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi