Moho Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Tak się wtrącę i powiem że Tibia to gówno (za przeproszeniem), a tak tematycznie to myślałem sobie o tym by w Doom'a 3 zagrać po raz 4. Nie wiem czego ja tak mam z tą grą ^^" Po prostu podoba mi się klimat, widocznie mam zapotrzebowanie na tego typu klimacik. =P No i od czasu do czasu pykam sobie w CS Source na necie z jakimiś arabami =3 Do tego jeszcze nie przeszedłem Final Doom'a =P (tak, tak postanowiłem sobie sumiennie powrócić do starszych czasów i przejść od początku pierwszego Doom'a) ^^ Od Doom po Hell on Earth aż do Final Doom w którym obecnie jestem i to chyba w ostatnim levelu ^^ Odechciało mi się grać z powodu nowej klawiatury gdyż rożni się ona od tradycyjnej, a jak wiadomo w Doom’a tylko klawiaturą się pomyka =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja też grałem w Tibię. Nie dość że z początku 5 godzin nie mogłem się dostać na serwer, to potem jak zagrałem, to niezbyt mi się spodobała. Osobiście wolę Lineage II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 tibia fajna jest, ale do czasu. mi się nudzi po kilku dniach, bo w zasadzie to tam tylko rozchodzi się o bicie potworów. w ogóle to nie przepadam za mmorpgami, zdecydowanie wole zwykłe crpgi. morrowind, baldursy, fallouty to jest coś! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honganime Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 osobiscie nie gralem w ta gierke, ale mialem okazje zagrac w flyff taki mmorpg :) (ale grafike ma o niebo lepsza od tibi :D) jak juz online-rpg to tylko koreanskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 BP Ultimate, skąd można ściągnąc Lineage 2? Jak prubuje ściągnąc na stronie głónej L2 to linki nie działają :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 co do tibii to wejdzcie na tą strone! (uwaga! to jest baaaardzo mocno KONTROWERSYJNE!!) Spoko muza,sama prawda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 BP Ultimate, skąd można ściągnąc Lineage 2? Jak prubuje ściągnąc na stronie głónej L2 to linki nie działają http://www.instalki.pl/gry/download/mmorpg...Chronicle_4.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dzięki Cobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 E tam, tibia fajna jest. Nie to co te gotiki, obliviony, baldury i inne badziewia. No i hack & slashe rządzą zaraz po rts'ach. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 tak apropo rts'ów - ostatnio grałem w warlords battlecry. hooah, to jest coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ja teraz gram w liero i gusanos :) dla mnie tibia jest faina lecz szybko sie nudzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 W Tibie nie grałem, ale wydaje mi sie ze taka same ale lepsza jest Ultima Online 2D (za 3D nie przepadam ;]) A Baldur to nie badziew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Stig To jest fragment recenzji :P A z tego co mówisz wynika tylko jedno, to że jesteś uzależniony :P A teraz ja cos powiem ... Skąd wiesz, że nie grałem :P Mój brat gra w to od początku i widzę jak sprawdzają się słowa tej piosenki ! ... - http://www.tibian.patrz.pl/ http://www.maxior.pl/?p=index&id=17990&0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 No slowa piosenki sprawdzaja sie bardzo. Ja gralem najpierw w silkroada (ktos tam napisal ze tez w to gra, na ktorych serwie? ja gram na aegu) a w tibie gralem do czasu, kiedy zginalem i nie wiedzialem co dalej zrobic :P Aprops wiecie ze Lineage 2 normalnie kosztuje 99 zl a poprostu w necie ma status pirat :P jesli chcecie liste darmowych mmorpg to wejdzcie na www.mmorpg.pl i tam macie darmowe mmorpg. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Jak Tibia moze sie szybko nudzic :| Ja gram juz 2 lata i nie widze na horyzoncie konca kariery :P @UP o.O Giniesz, logujesz sie i grasz dalej o.O Tracisz tylko plecak, skille, mlvl, exp Chyba ze masz pacca i wykupione blessy Wtedy tracisz mniej Edit: i AoLa mozna miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja teraz gram tylko w MapleStory, strasznie mnie gra wciagnela, a co do tibii to grałem w nia... Zrobilem postac +-20lvl i mi sie znudzilo. Potem po paru miesiacach przerwy znowu nowa postac +-20lvl i... znudzilo sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Aprops wiecie ze Lineage 2 normalnie kosztuje 99 zl a poprostu w necie ma status pirat To nawet producent gry by piracił, dając ją za darmo do ściągnięcia ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 @Giedek http://img214.imageshack.us/img214/6254/giedk0ny.jpg Tibia uczy tego ze samemu trzeba do wszystkiego dochodzic. Nikt ci nic nie da, chyba ze jakas slaba rzecz. Czy masz pojecie ile kosztuje ta zbroja, ten 2-reczny miecz ktorym zmiatam 8 lvle na 2-3 hity (jak zasluza), albo te buty ktore przyspieszaja i wypadaja bardzo rzadko z potworow? Zarobilem na to sam Tyle chcialem ci powiedziec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 A ja gram w Makao na kurniku. :P No i czasem też pogram w Need For Speed: Underground 2. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja grałem w Siolkroada na serwerze Babel, ale gdy zdobyłem 20 levle znudziło mi się(chciałem zostać handlarzem, ale wkurzało mnie to ze gdy przejeżdżałem z jednego miasta do drugiego, więcej traciłem niż zyskiwałem, poniewarz ciągle zabijali mi konie itp, później próbowałem zostać złodziejem, ale gdy zakałdałem strój złodzieja, gracze zabijali mnie w ciągu kilku minut <_< , dlatego odechciało mi się grać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczygieł Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ino też w to czasem pogrywam :) Fajna, gra, też przelazłem pare razy. Szczygieł, a grałeś z kodami czy bez? Oczywiście bez :D GothicI był super na początku ale gdy doszedłem do końca gry nie mogłem go wygrać bo nie mogłem pokonać jednego Szamana a jednego nie mogłem znaleźć. JESTEM CHYBA NAJWIĘKSZYM FANEM GOTHICA!!! Jak możesz być największym fanem skoro nawet nie przeszedłeś:blink: Aha i gram jeszcze w Soldata. Potrzebuję ktoś może ludzi do klanu:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie to co te gotiki, obliviony, baldury i inne badziewia Tak! Jeśli całe życie poświęciłeś saperowi. Jeśli to żart to dobrze jeśli nie to Tibia jest badziewiem a nie Gothic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 UP: roflcopter znam 3 mmorpgi ktore sa warte uwagi, reszta to naprawde nic nie warte wyciskacze kasy z dzieci (np Tibia). 1. Guild Wars - to nawet nie mmorpg a CORPG, rozgrywka to nie cos na wzor if lv>enemy_lv then win, gra z olbrzymim naciskiem na taktyke i umiejetnosci gracza (nie postaci). 2. Ultima Online - najlepszy mmorpg w pelnym tego slowa znaczeniu, jeszcze poczekamy zanim wyjdzie cos z lepszym silnikiem 3. WURM Online - generalnie gra amatorska pisana przez studentow w javie, ale ma olbrzymi potencjal. Jest to swego rodzaju symulacja zycia w klimacie fantasy, ktos lubi harvest moon? to tutaj ma to wszystko co w harvest moon ale w grafice 3d i 10 razy bardziej rozbudowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 A czy ten cały Ultima to też takie nabijanie leveli jak w tibii? Czy może jest to bardziej rozbudowane? I czy są tam membersi premiumy itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 omg! ultima online jest o wiele bardziej rozbudowana od tibii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 hmmm... po screenach to sie nie wiele różni. Ale już nie chodzi o grafikje ale w Tibii ten widok z ukosa jest jakiś dziwny ;/ Dobra ściągam chyba ultime tylko powiedzcie mi czy za free i bez membersów itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Dobra ściągam chyba ultime tylko powiedzcie mi czy za free i bez membersów itdco do tego to nie wiem, ale nawet jak płatne to zawsze istnieją jakieś serwery nieoficjalne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Tak! Jeśli całe życie poświęciłeś saperowi. Jeśli to żart to dobrze jeśli nie to Tibia jest badziewiem a nie GothicWidziałem jak brat gra w Gothica, sam nawet trochę potestowałem - nudy. Baldur - nudy, Oblivion - fajne, ale większość czasu nudy. W tibię nie gram, a lubię ją z innego powodu, poszukaj na forum. Wolę rts'y i hack&slashe. :] Ogólnie ja wyznaję taką zasadę, że tryb single to przeżytek i dobre dla dzieci w wieku szkolnym. Jeśli już mam na coś marnować czas, to zdecydowanie tryb multiplayer. Fpsy, rts'y, mmorpgi. Choć nie ukrywam, że ostatnio pogrywam trochę w Titan Quest. A i jeszcze czekam na RE4 na pieca, choć pewnie i tak nie będę miał czasu go przejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ogólnie ja wyznaję taką zasadę, że tryb single to przeżytek i dobre dla dzieci w wieku szkolnym. Jeśli już mam na coś marnować czas, to zdecydowanie tryb multiplayer.u mnie podobnie, ale jeżeli chodzi o wszystko poza rpgami i rtsami. już chyba z ponad rok (czy więcej) nie grałem w zwykłego fpp'a albo inne badziewie w single'u :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honganime Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 a gral ktos moze w ff11? poswiecil kase na miesieczne abonamenty ><' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi