Lipp12 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Gdy gra się ładowała, to pojawił się "Error Creating Stand-Alone". Co to jest i co można zrobić, aby to usunąć? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Podaj wymiary backgrounda, format muzyki w grze... czasami są z tym problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 1024x768 (we wszystkich backgoundach) i format mp3 (5 piosenek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Co do backgrounda, to i tak lepiej podziel, będzie szybciej ładowało, format muzyki jest chyba OK, więc nie wiem czemu Ci się tak dzieje, nie powinno, chyba że coś w kodzie. Spróbuj muzyke skasować... bo nie jestem pewien czy GM odpala mp3, chyba że 8, to tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 jaka jest Twoja karta grafiki? byc moze nie obsluguje ona tego rozmiaru tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wywal dla testu wszystkie backgroundy i soundy i zobacz czy odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja mam gm5 i w innych grach mp3 chodzi, a karta jest chyba 256 MB. Ale w innej mojej grze nie było muzyki i tak wyskoczył bład. :angry: Moge przeslac plik .gmd tej gry na upload, bo wszystko próbowałem i nic... może dowiecie się, o co chodzi? Co do backgrounda, to i tak lepiej podziel, będzie szybciej ładowało, format muzyki jest chyba OK, więc nie wiem czemu Ci się tak dzieje, nie powinno, chyba że coś w kodzie. Spróbuj muzyke skasować... bo nie jestem pewien czy GM odpala mp3, chyba że 8, to tak Ja w tej grze nie mam żadnych kodów i skryptów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 gm5? Nie lepiej korzystać z gm7 lub gm8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 co do kart chodzi mi o model i producenta, z tego dowiem sie reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja mam laptopa i chyba się nazywa karta Mobile Intel ® Serial Express Chipset Family gm5? Nie lepiej korzystać z gm7 lub gm8? Ja mam gm5 i się ciesze Moge przeslac plik .gmd tej gry na upload mam na chomikuj.pl bo na upload miało za dużo miejsca http://chomikuj.pl/lipek082/Game+Maker+5/Windows+XP.gmd (jak nie działa) http://chomikuj.pl/lipek082/Game+Maker+5 help please :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 gm5? Nie lepiej korzystać z gm7 lub gm8? gm5.0 ma multi, dll-e itp. za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 42MB? Człowieku wywal tą muzykę. Nikt tego nie ściągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 42MB? Człowieku wywal tą muzykę. Nikt tego nie ściągnie. Jak masz konto na chomikuj.pl to możesz takie duże pliki ściągać. Usunąłem muzę i tak to nie działa. Cóż mój projekt chyba jest do luftu... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 przeczytaj może tu: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtop...p;#entry1837027 nie każdy ma konto na chomiku. daj na upie gmclanu, po to ten serwis udostępnia troche tego miejsca nie? dawaj bez muzy, zobaczymy co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 odpaliłem na drugim kompie z xp i działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi