Czarny Ass Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jak narysować ludzi? Bo kurde nie umiem! Wychodzi mi głowa (jak w Contra Alien Wars (bez oczu :D)) i bluza, a reszta nie wychodzi! Największy problem robią ręce. Pomóżcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 lol, mamy pomóc Ci rysować czy co?;o W internecie znajdziesz tutki rysowania nie tylko ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Taki maly brzydki template. Lol, tobie wychodzi twarz i bluza, a mi tylko spodnie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 lenin - No, tak ale nigdzie nie ma tutków z tym. Szukałem i nic! EDIT: Patrzcie na te kulfony! Nie chciało mi się kolorować ale może jak podkoloruje to coś z tego wyjdzie! Patrzcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Lol, ja mam nawet książkę jak rysować ludzi. Nie wierzę że nigdzie nie możesz znaleźć tutków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Matko... rysujesz w większy formacie, szkic poprawa, kolor, światłocień skalowanie, ostateczna korekta. Koniec. Przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi