cysior Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zrobie grafike (TOPDOWN) róznych statkow kosmicznych, rakiet oraz wiele róznych pojazdów. MAx wymiary 64x64, mini 32x32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Może pokaż jakieś próbki swoich umiejętności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wczoraj np to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 mógłbyś mi zrobić myśliwiec z bambusów? 64x64 prosiłbym bardzo KTOŚ MI SIĘ WBIŁ NA PROFIL I NAPISAŁ TEN POST... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 nawet ładny ten statek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 O taka rakieta na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 imo. bez cieniowania kiepsko to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dam ci taką radę. Stosuj większy kontrast + tym coś jest ciemniejsze tym nabiera niebieskości. Zrobiłem małą przeróbkę, chociaż i tak można to zrobić jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pierwsza rakieta wygląda znacznie lepiej Zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 imho wersja zeroxa lepsza, bo pierwotna taka gradientowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Niekoniecznie, rakieta cysiora jest po prostu bardziej bajkowa a Zx dodał trochę realistyki. Imo obydwie dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Japanstache: To jest metal, a metal powinien się błyszczeć. Niestety tak mi zawsze wychodzi jak mi wychodzi z metalem, że albo wychodzi matowy albo przesadzam z błyszczeniem. W dodatku rakieta Cysiora jest gradientowa jak wspomniał nikas, do tego jeszcze dopowiem, że jest dziwnie oświetlona. Niby od góry, trochę na prawo, ale czubek jest słabo oświetlony. Usunąłem błyszczenie, ale IMO gorzej to wygląda niż przedtem @Lenin: W sumie masz trochę racji, ale jednak sa te drobne błędy w cieniowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zero troja rakietka lepsza ;D Bardziej dopracowana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jeszcze taka wersja, jakby była fajna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 nom ;D Jeszcze lepsza...ale hmmm...to chyba on miał robić grafe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wczoraj np to zrobiłem. Rakieta mi się nie podoba ale za to ten statek jest dobry choć brakuje połysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 koleś! Akurat robię strategie w kosmosie! potrzebuję: myśliwiec 32x32 satelita 32x32 (Jak byś mógł mniejszą zrobić o ok.5 pixeli był bym bardzo wdzięczny) statek dowodzący 64x64 fregata: dowodząca tropiąca niszczycielska (wszystkie od 40x40 do 50x50 pixeli) i tyle. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Podaj kolory poszczególnych spritow które chcesz miec w grze, to zaczne je robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 kolorystyką wzoruj się na tych grafach: https://gmclan.org/uploader/4961/fb682d069a.png możesz narysować 'statek dowodzący' tak aby wyglądał jednocześnie na masywny i potężny ale jednocześnie szybki i zwrotny ? ( jeśli nie będziesz miał pomysłu na jakiś statek polecam zajrzeć na ogame i przejrzeć screeny z homeworda bo w takich klimatach będzie gra :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 - mysliwiec Moze nie takie same kolory jak na tym obrazku od ciebie ale imo. jesli sie uzywa czarnego lub ciemnego tła lepiej zeby obiekty były jasniejsze. Edit: Jesli ci pasuje takie cos to resztę zrobię jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 tło jest akurat jasne :) (nie, nie pytaj) (btw. se statki mogły by być bardziej skomplikowane :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 -statek dowodzący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Hm... imho takie coś byłoby lepsze: http://img710.yfrog.com/i/spaceshipbycysior.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoobMan Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 jemu chodzi o coś bardziej skomplikowanego np: @up: niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi