adam014 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Nudziłem sie i wykombinowałem program generujacy efekty.Narazie jest exe(pobierz) ale wkrótce moge udostepnic kod. Sterowanie: następny efekt : w prawo poprzedni efekt : w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 :thumbsup: dobre ale widziałem podobne na stronie głównej game makera (ale w odzielnych przykładach), czekam na plik (nie exe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja w tym nic nadzwyczajnego nie widze :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 W zarejestrowanej wersji są takie efekty , sądzę że ich poprostu użyłeś :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Chyba tylko śnieg jest... Przynajmiej tylko z tego kiedyś korzystałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 wszystkie te efekty są :/ : explosion , ring , ellipse , firework , smoke , smoke up , star, spark , flare , cloud , rain i snow . Jak dla mnie to nic nowego koleś nie odkrył . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak czytałem ten temat to mi sie robiło niedobrze. Przypomniała w się sytuacja z STG... Ale koledzy bartek1990pl i bobo chyba o niej nie słyszeli... bartek i bobo: jakoś nie widziałem, żebyście stworzyli coś podobnego do programu adama. Jeśli się mylę, to proszę bardzo możecie mi podesłać swoje dzieła. Chwalić się może każdy. Możliwe, iż admini uznają mój post za spam, ale nienawidzę tekstów typu "Eeee, a co to ma być, tak to każdy potrafi!". Co do adamowego programu nie mam czasu go przetestować, gdy mi się uda walnę ocenę w edicie :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgadzam się z Dark maximalem (sorka jeśli zrobiłem błąd), jeśli nawet są już przykłady śniegu itp. to nie są wszystkie w jednym (nie lubie pogardy dla czyjejś pracy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 JA tam nie gardze tą pracą tylko stwierdzam fakt( a to 2 różne rzeczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Przepraszam, CO robisz z faktem? "Stwierszasz" go? Czy może chodzi Ci o "stwierdzenie"? Jeśli tak to robisz to w nieco drastyczny sposób delikatnie mówiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czepiasz sie 5 min po napisaniu posta poprawiłem!!!! Nie ma sensu sie kucić::) No, rzeczywiście - na pewno nie ma sensu "kucić się". A gdybyś, tak dla odmiany, "kłócił sie"? Co ty na to? :) Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dobra, już się nie czepiam... Ale na przyszłość nie bądż taki "wybredny" i doceń pracę innych :) EDIT: Sztama :D Miewam napady złości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No i co z tego że zrobiłem ten programik na klockach Create an Effect ,ale każdy przynajmniej mógł zobaczyć jakie efekty może on wygenerować. :) A to kod dla Micansera (zassij) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Dzięki Adam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi