kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak zrobić żebe po jakiejś akcji otworzył sie plik exe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 GML execute_shell('plik.exe',0); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak zrobić żebe po jakiejś akcji otworzył sie plik exe. dzieki działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 próbowałem robić z plikiem NDS nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 pisze mi: ERROR in action number 1 of Keyboard Event for A-key Key for object controler: Cannot execute V-STFU.NDS Triplepost. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To jest plik NDS, a nie "executable", nie odtworzy ci tak ;] Musisz skrypt na emulator wyskrobać, lub po prostu dać type mime *.nds i powinien się odpalać emulator. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 działa.zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 otwieram temat Doublepost. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bo plik NDS nie jest plikiem wykonywalnym, proste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 działa dałem w includes i zrobiłem to co podał hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To działa tylko u Ciebie. I w takim razie po co otwierałeś temat ponownie, skoro działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 bo dopiero pozniej mi zadzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi