Lipp12 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Widziałem w grze Colin McRae Rally 3, że fllm jest tłem w menu. Czy można tak zrobić zamiast normalnego backgroundu? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Najproszciej to wystarczy zrobic obiekt i mu dac jaknajwiekszy depth ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 No myśle że się da, spróbuj puścić filmik, a na nim rysować menu, albo(żalowy pomysł), zrób z filmu gif, i go daj w roomie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 dzięki spróbuję :thumbsup: ale jaki program edytuje wideo bo zapomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Movie Maker w windowsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak to można to zapisać w .gif? Próbowałem w "zapisz jako" wpisać za nazwą filmu ".gif", ale to nie wypaliło... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 sciagnij jakis konwerter AVI -> GIF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipp12 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A ja to mam pewne zasadnicze pytanie w tym temacie. Przeciętny filmik po 30 sekund w takim gifie na 800x600 to ile to ramu może zjadać? W ogóle to warto taki trick robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 1 sekunda (30 klatek) = 42 MB. W GM8 zatem koło 200mb. Jednak bym pomyślał nad DLLem który wyświetla filmy w tle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi