Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ok to graj w tibie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja tworze z kolesiami OTS-a. To chbya lepsza propozycja. Mamy zamiar to skomercjalizować. Ale przynajmniej będzie tanio i planujemy dedyka. Edytujemy mape. Będzie super. Jeśli ktoś jest zaintersowany może już do mnie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Przepowiadam Ci że gówno z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Cora, niby czemu? Raz z kolega juz tak mialem i niedlugo znowu tak zrobimy, dlaczego mialoby to niby nie wypalic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Mialem ochote zrobic taki sam topic . Ja sobie zrobilem postac na swiecie Nova jak ktos sie niech gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Wezcie tibia to szit, grałem w to w podstawówce na jakiejś pandorii palem i do teraz sie wstydzę :/ Jak się nie podoba, nie graj. Ale nie musisz krytykować innych. Warn, bo ten post nie wprowadza nic nowego i jest nie na temat. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Chwała Bogu, że już nie grasz. Moim marzeniem jest aby wszyscy gracze tego typu przestali grać w Tibie i zajęli się metinami czy innymi badziewiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Wiadero jestem :P I brat Mistrzglad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Chwała Bogu, że już nie grasz. Moim marzeniem jest aby wszyscy gracze tego typu przestali grać w Tibie i zajęli się metinami czy innymi badziewiami. Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 ...jego zdaniem gry 2D nie mają racji bytu, a(jak cały gmclan) głównie takie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Do CS-a też się czepial chyba, więc to nie o 2d raczej chodzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Po prostu, gry które nie mają hiperrealistycznej grafiki są dla niego słabe i tyle :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dla niego wszystko jest słabe. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 efekt valhalla(zjeżdżanie z tematu) -_- Żadna grafika nie jest realistyczna. W każdej jest coś wyimaginowanego co nie wygląda jak w realu, albo nawet w nim nie występuje, a jest dla wygody oczu. Oczywiście Polacy się Tibii uczepili ponieważ grafik/graficy zapomnioeli o podstawowej zasadzie, że oś Y zawsze jest skierowana w górę, a oni po skosie ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kiedyś grałem na OTS-ie, ale byłem dość naiwny, żeby przekazać jakiemuś hackerowi login i hasło. Od tej pory mam tibiowstręt. Nie będę grał. Co do grafiki: nie wiem, czego się tutaj czepiać. Kolorowo, zróżnicowanie, a wykrzywiona oś Y dodaje uroku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Gratuluje panu wyżej inteligencji, a hakerowi sprytu. W tibię to bym może i nawet pyknął, ale wow lepszy :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dziękuję :( Po prostu pierwszy raz grałem w MMO, a gość wmówił mi, że jakieś błędy z accountami i że musi naprawić (czy jakoś tak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Bo? Bo takie dzieci jak On zniszczyły tą grę. Kiedyś nie liczył się level tylko zabawa. Nie było botów,złodziei, chamów, noobów i nałogowych graczy. Wpadało się na 1h po szkole z kolegami zrobić questa i potem na boisko pograć w piłkę. Nikogo nie interesowało ile razy się padło, każdy miał passy kolegów i jakoś nikt nigdy nic nie stracił i nie został shackowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 niszczenie gry dlatego że sie w nią nie gra? Interesujące :> Oceniam grę po community, jak lubisz grać z uzależnionymi 11 latkami których jedyne tematy rozmów to level w tibii i eq to graj, pamiętam graczy rzucajacych *****mi za to że zabiło sie ich bez powodu... I placze na pw "wypadły mi boohhyyy". Sory ale ja wolę gry w których przeciwnik ma trochę godności. Dodajmy tysiące osób jadących po tibii, to chyba o czymś świadczy. Język. Pilnuj go. I warn na pamiątkę. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 ja wolę gry w których przeciwnik ma trochę godności Ale set skórzany biczyk + lateksowe portki dodaje +2 do siły :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dodajmy tysiące osób jadących po tibii, to chyba o czymś świadczy.Tak, o spędzie baranów! Bo przecież każdy kto nie wyzywa Tibii i jej nie nienawidzi nie jest cool, uber super modny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 I spokojnie ponad połowa z tych osób jadących po Tibii nigdy w nią nie grała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 I co gra ktoś na Nova ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja Arcania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Wszyscy gramy na olympie i tyle. Nie wchce wam sie nowych postaci robic? tough luck, mamy juz 4 ludzi, i wszyscy sobie nawzajem pomagamy. Z cora wlasnie zrobilismy Mino Hell i mamy carliny, oraz Bear roomy i mamy chain armory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Poxi, ja już na mainie 9lvl :P Teraz skille. @edit Mimo wszystko, ja mam 26 druida na emperze - nick Cora Wind, ale wole grać z całym GM Clanem i sobie wszyscy nawzajem pomagamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 lvl 7, i nie wiem co robie. Skillije sobie distance, ale chyba zrobie Sorca. PabloGM jeszcze doszedl : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Skillowanie dista na rooku cool story bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Spearami na mino : < Ay nie rzeba bylo sie meczyc na mainie lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Na rooku skille wchodzą 2345678987654% wolniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi