kamcio540 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 wziałem gre z gm7 do gm8 a potem znow otworzyłem w gm 7 i pisało coś tam że ten plik był robiony w nowszej wersji :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie trzeba było zapisywać w gm8 projektu. teraz pozostanie przeklepywac recznie kod z kazdego obiektu, eventu, skryptu, kazdy sprite, dzwiek, background - calosc raczka niesiesz powiem Ci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ..albo poczekać na nową wersję laterall gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To logiczne, że GM7 nie odczyta pliku z nowszej wersji. Tak samo do wejcia USB 2.0 nie podepniesz USB 3.0, czy na Pentiumie I nie odpalisz Crysisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 otwórz plik w gm8 zapisz go do gmk i odpal w gm7 proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie proste, bo pliki są inaczej szyfrowane, a GM8 zapisuje też datę modyfikacji zasobów, zatem GM7 zgłupieje, bo znajdzie dane których nie rozumie. Tak samo jak Word 2000 nie odczyta Worda 2007, bo ten ma nowe funkcje i inną strukturę zapisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 zrobiłem to co psychix powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi