CTRL Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 wpadłem na pomysł na genialną i banalną gre w której trzeba wytrzeć ludzika ręcznikiem! download: https://gmclan.org/up6176.html wszystko ja: CTRL thx ale to demo a poza tym miałem natchnienie Zastosuj się do szablonu! Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A screeny.? Mało kto pobierze bez screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Cos mi tu nie gra. Niech ktos wiarygodny przetestuje, jesli to zarty badz trojan itp, osobiscie zablokuje konto na kilka dni za to + brak szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlonyIPorosty Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Słaba prowokacja :sleep1: , ocenię na 1, było by mniej gdyby nie ta grafika. @Up Napęd mi otworzyło i po chwili zamkneło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 nie ma już pliku na upku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Po pierwsze, przestrzegaj szablonu. Po drugie, tam nic niema tylko migająca strzałeczka. Napisz co tam się robi. Choć i tak, jak dla mnie ta gra jest bezsensowna. EDIT:@Psichix przeskanowałem i nic nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 hahah skacząca otwiera napęd... haha nadal sie śmieje z wycierania kolesia.... happy! upload już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 prócz "dowcipu" z cd_open_door(), gra jest bezpieczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi