Tymon Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Zamiast dużo i bylejak zrób raz tak jak trzeba. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Zrób im antyaliasing, bo teraz to takie pixelowane strasznie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Trochę stare, ale nie dawałem: Kilka ikonek na stronkę... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ten klucz z deczka dziwny, jakieś kwadraty są na nim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Król Artur i muszkieter. Śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Przerabiałem starą grę i w gimpie robiłem tło i tak się pobawiłem paroma efektami i coś takiego wyskrobałem wiem nie jest za ładne XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Przede wszystkim zbyt duże rozmycie trawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jakoś cały rysunek jest dziwnie rozmyty :P I trochę zbyt wyraziste to niebo jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Staralem sie cos namalowac pixelartem ale nie wiem czy to mozna tak nazwac... : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 kontury troche za ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Staralem sie cos namalowac pixelartem ale nie wiem czy to mozna tak nazwac... : Fajne. Przyda się komuś do jakiegoś MMORPG :). Tylko to trochę za małe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 @up Nie za fajne IMHO. Mieczyk przypomina sztylet albo ogórek. Ogólnie bieda. Pracuj, pracuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A co sądzicie o tym? Jest to moja pierwsza praca w 3DS maxie 9 :) Tytył: Oczekiwanie na gwiazdę :D To miał być mroczny tunel..hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nic ciekawego, do tego format gif - porażka. Te niewyraźne przejścia kolorów spowodowane tym formatem tylko psują efekt, który i tak jest mierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Kto kiedyś widział wyprasowaną kurtynę? Słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wiedziałem że na gmclanie potraficie tylko krytykować, grafik 3D który wie że od 2 dni mam ten program i robiłem to ok. 20 minut powiedział że jest całkiem spooko... Gdzie tu masz kurtynę Harv? To jest ściana, drzwi światła i podłoże proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja tylko powiem że jakieś okna by się przydały :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wiedziałem że na gmclanie potraficie tylko krytykować Masz program i bawisz się nim dwa dni. W tym czasie nie stworzysz niczego nie zasługującego na krytykę. Mamy Cię nosić na rękach i całować stópki, bo nam, nie ukrywajmy, kiepski obrazek przysłałeś? Pozdrowienia, hoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Markuz. Piękne! Świetne! Doskonałe! Wybitne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kolejne grafiki ork troszke gorszy to widac mowcie co mam poprawic albo jakies tutki moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Cieniowanie! Dla mnie to jest płaskie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 No wlasnie moge jakies tutorial cieniowania poprosic ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Cieniowania możesz się samemu nauczyć... Kwestia prób i błędów. Na początek spróbuj ocieniować kulkę, potem coś trudniejszego. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 wszystkiego mozna sie nauczyc metoda prob i bledow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kuba czy tak ta kulka powinna wygladac ? Jesli nie to daj zapodaj poprawnie pocieniowana kulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 nie chcialo mi sie nowej kuli robic, a tutaj włala! cieniowanie 3 i 1!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Co to mi za cieniowanie... Macie tu nowe spodnie Cieniowanie sranie wszystko dobre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie. Zdecydowanie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi