lenin Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No i jeszcze rękojeśc. Jeszcze się nie spotkałem, aby w szotganie znajdowała się pod kątem 90 stopni względem reszty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No i jeszcze rękojeśc. Jeszcze się nie spotkałem, aby w szotganie znajdowała się pod kątem 90 stopni względem reszty ;p no fakt ale w moim modelerze jak narazie nie można obracać obiektów :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 LionX PLS zrob jakis video-tutek do twojego modelera, bardzo fajny ale nie umiem sie tym obsluzyc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Taki szybki projekcik na weekend. Paleta kolorów wystarczająco ponura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Czy ja wiem, wygląda jak chata wieśniaka. Ah te czerwone oczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 W sumie nie wiem co to będzie ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Mi przypomina to serbską knajpę. Obskurne i ponure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a te oczy wydaja sie znajome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 nieeeeeeee, czemu?;p Zresztą, teraz mam już pomysł i nie będzie tych oczkuff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 im mniejsza rozdzielczosc spritow tym lepsza, powinienes to samo zrobic z "ciemnoscia" i by bylo gites butem w morde auviederzejen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ohohoh. Głupi resize zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 kolejna gierka w stylu retro? w sumie nie widzę nawet co jest czym na tym screenie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Myślę nad nowym projektem: zestaw mini gierek. Żeby było w co grać w radiowęźle w szkole bo na razie gramy w kijowe Mario na przerwach :D (Ja i mój kumpel jesteśmy opiekunami radiowęzła i spędzamy w nim przerwy xD) No i na razie myślę nad postaciami. Co sądzicie o takich trzech przykładowych? :D Mają to być ludzie z mojej klasy :P Są to jakby co gumki do ścierania xD Pomysł mi przyszedł do głowy jak się nudziłem na biologii i narysowałem ludzika na gumce :P Ten po prawej to ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ten ozi to też z Twojej klasy? ;p Ogólnie to całkiem przyjemne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ta Ozi też z mojej klasy :P Jego było najłatwiej bo jest najbardziej charakterystyczny :P Długie włosy, okularki, skóra i ta kozia bródka xD. Powinien mieć jeszcze taki kapelusz fajny od garniaka ale nie wiedziałem jak go narysować na prostopadłościanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Myślę nad nowym projektem: zestaw mini gierek. Żeby było w co grać w radiowęźle w szkole bo na razie gramy w kijowe Mario na przerwach :D (Ja i mój kumpel jesteśmy opiekunami radiowęzła i spędzamy w nim przerwy xD) No i na razie myślę nad postaciami. Co sądzicie o takich trzech przykładowych? :D Mają to być ludzie z mojej klasy :P Są to jakby co gumki do ścierania xD Pomysł mi przyszedł do głowy jak się nudziłem na biologii i narysowałem ludzika na gumce :P Ten po prawej to ja :) hmm to mi coś przypomina a tak mój stary projekt XP Hmm pamiętam czasy gdy miałem zamiar wykorzystać tego stylu ludziki do robienia parodii gier znanych i lubianych ach stare czasy ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Więcej postaci: http://img372.imageshack.us/img372/3308/ludkijk3.png Co się podoba, co nie, co poprawić? Pola mi beznadziejnie wyszła. Ogólnie płeć żeńska mi jakoś nie wychodzi bo jeszcze jedną próbowałem i wyszła tak kijowo że w ogóle nie wrzuciłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Pola nie ma piersi czy jak? ;/ Ale ogólnie dobrze. Putin :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Przecież ma, nie widać? :P Ta Putin wymiata. Taki klasowy kujonek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Putin to mój wujek. I jest ultramęski bo je naleśniki na zaduszonym gołymi rękami tygrysie. :( Ed. Swoją drogą nie wierzę, że to twoi znajomi. Enjoy your schizophrenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Hmm... Czemu nie wierzysz? "Karykatury" kilku osób z klasy. Coś w tym dziwnego? I to pseuda są jakby co wszystko. Gościu się nie nazywa Łazarz, ani Ozi jeżeli o to ci chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Pola to wygląda jak jakaś matrioszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ale z niej nie wychodzi mniejsza matrioszka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 https://gmclan.org/uploader/3255/Warrioress3.png i ostatni rzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No dobra wiem dużo się nie zmienił ale oto ostateczna wersja tego shotgun'a http://www.gmclan.org/uploader/634/0e77518705.jpg LionX PLS zrob jakis video-tutek do twojego modelera, bardzo fajny ale nie umiem sie tym obsluzyc ;] Chciałeś i dostaniesz masz :3 (to mój pierwszy tutorial to proszę o wyrozumiałości XP) http://pl.youtube.com/watch?v=F6ats_mjukY Miecz : A tu filmik jak robiłem ten prosty model miecza który najpierw miał być jako tutorial ale zmieniłem zdanie XP : http://pl.youtube.com/watch?v=oo-9PKj9vYc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Na razie bez shadingu :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 You, sir, are awesome. Tylko czemu ciągle ta sama postać i czemu wszędzie te ZAMKI BŁYSKAWICZNE?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Shadow the Hedgehog : Predator Hawk (Archie Sonic the Hedgehog) : Bardzo stary (chyba z początku roku 2008) Jet the Hawk ,zdjęcie ,ponieważ nie mam skanera : Futurystyczny Sonik (re-desing) : - thats a really CRAP ! Metana Hedgehog : Jetxel Buffalo : Wszystko wcześniej zrobione i wwalone na http://www.dlaekipyblogowiczow.jun.pl/index.php ,a ten Jet jest naprawdę stary .Myślę ,że coś się wam z tego spodoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ten futurystyczny sonic coś ma za bardzo wystające barki do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 KOSMICZNE JEŻE MAJĄ BARKI Z PRZODU. A tak nawiasem mówiąc, to dość kiepskie to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi