pablo1517 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Kolejna z serii dziwoludka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 hmm widzę ze hełm się nie podoba :( może pieski wam się spodobają które narysowałem :3 http://www.gmclan.org/uploader/634/002.jpg http://www.gmclan.org/uploader/634/dec4245765.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 wedlog mnie ten helm ma zbyt cienkie okolice gardla? (nie pamietam jak to nazwac) Widze ze cos jest nie tak ale ogolnie sie postarales ;) good job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 może pieski wam się spodobają które narysowałem Nom, mi się podobają, szczególnie ten drugi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 A ja sie nie zgodze z leninem, wedlog mnie ten pierwszy jest lepszy ;) :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 oto moj kolejny dzieł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 włosy wygładaja jak czapka. ale reszta ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 nie wiem co zrobić żeby włosy wyglądały jak włosy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 a wlosy to rysuj po jednym to beda wygladac naturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 nie wiem co zrobić żeby włosy wyglądały jak włosy xD hmm, może daj im jakąś animację? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zrób, że pojedyncze piksele włosów wchodzą na głowę, to wtedy przestanie to mieć wygląd hełmu w pewnym stopniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 copoconaco: Ładne, klimatyczne, ale są szczegóły... 1. Ta świeczka rzuca taki "kwadratowy" cień. Tak to wygląda... 2. Odbicia światła w jabłkach słabe. Powinny być bardziej "rozmyte" 3. Podłoże jest... pixelowate...? No świeczce, jabłkach i wszędzie widać antyaliasing. Ale na tym stole, przynajmniej tak po lewej stronie od świeczki są pixele. Dziwne... A włosy: One mają za "gładką" strukturę. Włosy powinny być poszarpane, widać pojedyncze włosy, a nie rozmyta kula z konturem :P Ale i tak ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 FIZYKA!!! Im szybciej chodzi tym wlosy ida bardziej do tylu, jak idzie w gore i w dol powiedzmy ze uzywa pianki do wlosow i mu atk skacza w gore i w dol, nie nadazajac, i wiecej obcieni, kazdy wlos ma leciutko inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 oto poprawka To forum je delikatnie zmniejsza przez co tracą na jakości, jak chcecie je normalnie obejrzeć trzeba prawym i "pokaż obrazek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jak dla mnie, to one za bardzo są uwydatnione. Wygląda to tak, jakby założył wielką perukę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ale on ma się charakteryzować ogromną czupryną xD Poza tym to taka kreskówkowa humorystyczna postać. A tu taki se tilesecik robię Po co te forum zmniejsza tak małe obrazki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Pablo może chcesz z tego skorzystać? ;/ Takie se to. Ale już nie robię gry więc nie potrzebne mi to. Nawet nie jest to dokończone ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Nie ma to jak porządek xD. Niby ładne ale stylowo mało pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Pablo, weź sobie GraphicsGale, tam masz automatyczną siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 A gdzie jest taka opcja? :D Bo z tego programu akurat korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Pablo może chcesz z tego skorzystać? <obrazek> ;/ Takie se to. Ale już nie robię gry więc nie potrzebne mi to. Nawet nie jest to dokończone ;/ Mnie się podoba ;) A co do tego kolesia z czupryną...na początku myślałem, że ma lisa na głowie :D Jak już ktoś wspomniał - trochę za bardzo uwydatnione te włosy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 W razie braku różnicy odświeżyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Hehe :) Może być :P Ale ta ziemia brzydko wygląda. Zróżnicuj to trochę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 prawda, ta ziemia wygląda jak płytki podłogowe;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 W razie braku różnicy odświeżyć! A można to se wziąść? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 oto poprawka To forum je delikatnie zmniejsza przez co tracą na jakości, jak chcecie je normalnie obejrzeć trzeba prawym i "pokaż obrazek". Jeszcze co do trzeciej grafiki: Jeśli on biegnie to mógłbyś dorobić, żeby włosy tak "powiewały" do tyłu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Moje nowe logo : A tu kolejny wip ,z diamentami : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 A można to se wziąść? :D Niestety nie xD. Robię dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Moje nowe logo : hmm dziwne jakieś, takie zbyt proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ok you bitches, are ya happy now xD?! Old one: And brand new remade FUCKER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi