Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wygląda jak mniejszy electrobody! :D (tutaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie widać obrazka, błąd CBA jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nom, jest błąd..., próbowałem pobrać ręcznie ale plik jest uszkodzony. Edit: Nowy Avatar: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Tak po pierwsze to nie jest obrazek, tylko stara gra. Po za tym, jak dawałem link to go przetestowałem - musiał się przed chwilą skiełbasić. Daję nowy: tutaj. Najpierw włączamy instaluj - wybieramy tam brak dźwięku. By włączyć grę włączamy EB.BAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jak się nazywa ta gra?... bo nie można pobrać od razu z linka, tylko muszę sobie poszukać.. :/ PS: Avatar został troszkę zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wtf? To nie Galeria Gier. To Galeria Grafik. Co do avka, trochę dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brocelliand Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Co do avka, trochę dziwny. Niewiem co ci się tu nie podoba ;p Mi jak najbardziej pasuje. Te dodanie ostrzy (?) duzo pomoglo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie że mi sie nie podoba, tylko jest trochę dziwny. Magik!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zrobiłem ostrza bo było nudne oraz zostało trochę wolnego miejsca... PS: Mam wrażenie że Harvester jest obrażony na cały świat, wszystko mu nie pasuje... (bez obrazy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Brzydkie, źle dobrane kolory i w ogóle słabe wykonanie. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jak to źle dobrane kolory..? Są 4: czarny, czarno-szary, biało-szary, biały. Czarnym narysowałem to wszystko, i użyłem AA... według mnie dobrze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 @Kuba: To AA według mnie troszkę kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Bo jest za dużo odcieni szarości.. jak bym użył do AA tylko sam kolor "szary" było by lepiej, ale nie chce mi się poprawiać, mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Co do tej gry: electro body. Specjalnie dla Nonsensopedi kilka chwil w gimpie: Logo Rydzylli Moherfox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Średnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 UP UP: KubaGM - avatar taki sobie, zolnierzyk fajny, a zla myszka swietna ;) a teraz cos odemnie, jeszcze nie wykonczone, musze przynajmniej balustradke zmienic: http://www.makabre.republika.pl/img/shadow.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Renderek jest fajny , tylko cień jest zbyt "skromny".. - ale wydaje mi się że to miałeś na celu, bo nie bez powodu nazywa się "shadow"..., jeśli bym miał możliwość przerobienia tego.. hm.. zwiększył bym kąt światła i cień postaci, bo najpierw patrzę na postać, potem na cień.. ale to się mija z celem. Powinieneś jakby "ukazać" ten cień, zrobić bardziej wyrazisty. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 UP UP: KubaGM - avatar taki sobie, zolnierzyk fajny, a zla myszka swietna ;) a teraz cos odemnie, jeszcze nie wykonczone, musze przynajmniej balustradke zmienic: http://www.makabre.republika.pl/img/shadow.jpg Fajnie wygląda :D. 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Moim zdaniem to okno powinno dawać więcej światła :P Tak trochę szerzej na końcu(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 @copo Niezłe, niezłe^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 coco Nom ładne, jeśli to w 3d to textura sciany troszke nie wyraźna. O co chodzi z tym dywanem? Troszke rozsciagniety. Ogólnie nie jest zbyt pieknie, ale i tak dostaniesz 4+/5 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Najlepszy render jaki widziałem w tym temacie ,przypomina chyba Silent Hilla dla mnie (dobrego porównania nie mam) .Piąteczka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Jak to źle dobrane kolory..? Są 4: czarny, czarno-szary, biało-szary, biały. Czarnym narysowałem to wszystko, i użyłem AA... według mnie dobrze jest. Mówiłem o tej pracy Webzira, Twojej nie zauważyłem. Wybacz. :D Jeśli o Twoją chodzi to AA jest słabe. W poprzedniej źle dobrane kolory i w ogóle jakiś dziwny lin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Jakiej mojej pracy? Na tej stronie dałem tylko Moherfoxa, a Twoja wypowiedź jest wyżej od tej pracy. Pracy? Trochę za dobrze powiedziane ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Chyba chodzi o coś podobnego do Electro Body... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Tego ludzika? Przecież nie jest on mój... Post #1644, KubaGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nowy avatar: Wersja "czysta"... Wersja z napisem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dziwne takie, mazidło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 @up: Wzorowałem się na tobie... ;) @topic: Alternatywnie: EDIT: Pierwsze to krew na polu zboża <lol> EDIT2: Z ramką... EDIT3: Ciemniejszy napis i w ogóle trochę zmieniony... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To lepsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi