lew_leo Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 lub coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 @Lew_Leo - Lepsze 1sze. @Czołgu - Nie słuchaj woja, jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 no nic takie coś mi wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Coś takiego powolutku majstruję jako concept art do gry, co sądzicie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 malutka ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 dłoń* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tak, tak, malutka dłoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 A faktycznie, ogarnę, dziękuję bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 sorka za dubla n o ale chwilkę już minęło to chyba można :V co myślicie o takim ekranie wyboru profilu niestety jest pod koniec animacji bo testuje również ekran startowy, ujdzie czy do poprawy? To jest fajne. Te grafiki po bokach odciągają uwagę. Zmień jeszcze font na dole by nie był rozmiaru nagłówka i będzie bardzo pro. Wczytywał bym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Zacząłem robić podłogęę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 @Wojzax: Na razie wygląda świetnie, nie wiem tylko czy to co widać to też obejmuje ścianę i czy się nie rozmyje ta granica jak wysztko bedzie takie dopieszczone. @Adriann: bardzo fajnie to wygląda, troszkę płasko, dość słabo jest zaznaczone źródło światła, zakladam ze swieci delikatnie od góry + rozproszone? w takim przypadku nieco, leciutko, podbiłabym kolory (jasniej, bardziej nasycone) czoła, nosa, kosci jarzmowych, a zagłębiła oczy (przykładowa podmalówka). Takie pytanie w jakiej rozdzielczosci i wielkosci to rysujesz? Bardzo fajnie ze masz paletke z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Właśnie tak próbowałem zrobić, oto prawie gotowa praca:) To około 2k x2k pikseli 300 dpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 To co mi się bardzo podoba to kolorystyka, naturalna poza i sposób zaznaczenia materiału, naturalny. Jeszcze dla mnie czoło jest nieco za płaskie/ rękaw, zaznaczylabym sobie jakis kierunek swiatelka, nie idealnie od góry , jak tu. Ale poza tym to naprawde kawał dobrej roboty. Mozna by oczywiscie teraz siedziec i jeszcze dopieszczac, rzucac tekstury itd, ale teraz jest napraawde super, poprawny koncept. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Przepraszam za double post. Ja sobie rysuje naraz dwie prace, obie stare, po prostu je dłubie w wolnym czasie. Pierwsze to już wrzucałam miasteczko, dodaję szczegóły, bydynków zrobiłam 9 i na razie mi sie wyczerpały proste pomysły, wiec wzielam sie za dodatki. Drugie to WIP czegoś, poczatkowo to miała byc Kikimora, ale w miedzyczasie chyba zgubiłam myśl przewodnią :D przy okazji praca prezentuje duzy błąd, którego nie nalezy popełniać, a który robie nagminnie - zamiast rysowac od ogolu do szczegolu calosc to rysuje od gory, od razu kładąc duzo detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 te pixelki kozackie mają klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 trochę taki penisogłowy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Budyneczki przecudne,cokolwiek by to było (widzę tu Steam Punkowe Syndicate;p) to bym zagrał 10/10 Natomiast penisogłowy mimo widocznie włożonej pracy to klapa jak dla mnie, w ogóle mi się nie podoba-żaden element mi nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Budyneczki przecudne,cokolwiek by to było (widzę tu Steam Punkowe Syndicate;p) to bym zagrał 10/10 Natomiast penisogłowy mimo widocznie włożonej pracy to klapa jak dla mnie, w ogóle mi się nie podoba-żaden element mi nie pasuje Ale technicznie (anatomia, kolorystyka) czy koncept postaci? Nie wiem gdzie Wy widzicie penisa, że tyle że wydłuzony..., chociaż nie mam w sumie nic do penisów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Współczuje penisom, które widziałeś w swoim życiu, ilekolwiek by ich było ;) Moim zdaniem zapożyczone z konia. Przy design postaci zawsze zadaje jedno pytanie: Dlaczego ewolucja to stworzyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 żeby było na czym expić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Szczerze wszystko mi nie pasuje -anatomia- udziwniona (mieśnie naramienne-barki grubo przesadzone do reszty,ogólnie bardziej by mi pasował gdyby był przeraźliwie wychudzony a nie "wybiórczo" napakowany) -kolorystyka-mdła i nieciekawa -pomysł mi się ogólnie nie podoba-miks z koniowatym można zrobić dużo lepiej np https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/2...c59d628c5b0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 jak on w ogóle działa, szczególnie część z miednicą i połączeniem tułowia z nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 dłoń* Ręka* ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Penisogłowy bardzo w porządku, miednica rzeczywiście dziwna, chyba że byłby pochylony i brzuch ją przysłaniał, ale te nóżki by go raczej nie utrzymywały za bardzo. Fajne światło i kolory, dobrze ci to wychodzi a jednocześnie można rozpoznać styl. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/2...c59d628c5b0.jpg przecież to jest jakaś skrajnie inna wizja, chyba że masz zamiar wprowadzać do grafiki postaci zasady jak w greckich rzeźbach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Okej, trochę popracowałam nad konceptem, jeszcze duzo przede mną. Muszę poprawić miednicę, nogi, kolorystykę. Mięśnie rąk wolałabym zostawić, żeby zrobić mu takie za duże górne kończyny i pazury, muszę w takim razie trochę całą górną obręcz dopakować. Te nóżki faktycznie mogą go nie utrzymać. A co do pyska, to czy musi to być koń/krokodyl/jaszczurka itd, czy musze miec porównanie zawsze do konkretnego tworu który istnieje w naturze? Tu kolejny WIP: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To znowu ja, czas rozpocząć prace nad kolejną postacią:) Jeszcze daleeeko do końca, narazie już wiem że wychodzi troszkę zbyt przystojnie i czysto a ma być raczej nieprzyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Marca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 super, fajny szkic i fajny dizajn, czekam co będzie dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 taki tam wektorek który postanowiłem dokończyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 taki tam wektorek który postanowiłem dokończyć :P Lubię te wektorki, schludne i słodkie. Trochę z profilu mam wrażenie ze głowa ucieka do przodu, jest osadzona na szyi na prawie samym końcu.. . W chibi shapeach, np tu, jest osadzone bardziej po sreodku. Chociaż pewnie kewestia wlosów duzo zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Lubię te wektorki, schludne i słodkie. Trochę z profilu mam wrażenie ze głowa ucieka do przodu, jest osadzona na szyi na prawie samym końcu.. . W chibi shapeach, np tu, jest osadzone bardziej po sreodku. Chociaż pewnie kewestia wlosów duzo zmienia. też mi się tak wydaje ale głowa za bardzo by zakrywała naszyjnik i przesunięta do tyłu wcale lepiej nie wygląda graficzki do mojej strony projektu na indieDB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi