Harv Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Blender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Harvester - Niezłe ,całkiem dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Omfg ale brzydal. Mój pierwszy model to był drapacz chmur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jutro spróbuje zrobić drapacza ;p Albo coś innego. Pozdrawiam Edit: http://img408.imageshack.us/img408/5676/skrinub4.png Nie patrzcie na podłoge i dach, nie dorobiłem ich ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 to jest stacja metra??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Nie, jakiś budynek do gry. Jak chce ktoś model, pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Indrycho: to piwnica mojej babci -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ostateczna wersja pewnego plakatu: Było jeszcze logo TVP i Radio Gdańsk, ale ponieważ oficjalnie nic nam nie potwierdzili a plakaty trzeba było drukować, no to poszło bez tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Logo do mojego nowego programu (czytnik RSS) :F (Click below) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Takie zbyt brązowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Logo do mojego nowego programu (czytnik RSS) :F (Click below) Dobre :) Proste i czytelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jak na mój gust, powinno być bardziej pomarańczowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 mi to przypomina smoczą kulę z dragon ball'a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Bardziej czerwone, bo to takie brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 A teraz ? https://gmclan.org/uploader/541/logos.png Trochę monitor miałem rozjaśniony i za bardzo przyciemniłem to logo :P EDIT: A może z takim obramowaniem lepiej http://sgames.ovh.org/images/logoRSS.png ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 to drugie chyba lepsze ale wkurza mnie to gwałtowne przejście z jasno pomarańczowego do pomarańczowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zrób to obramowanie bardziej pomarańczowe i powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jak dla mnie, to pierwsze lepsze, ale w dalszym ciągu jest zbyt brązowe z deka ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dla mnie 1. jest ok! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zbyt podobne do loga programu "Screamer radio" ... najlepiej zmień kolor. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a takie małe coś co w SL zbudowałem https://gmclan.org/uploader/634/001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jak dasz jeszcze jakieś fajnę textury to by było wypas majonez ćwikła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a takie małe coś co w SL zbudowałem https://gmclan.org/uploader/634/001.jpg fajna woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 woda już nie moja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ostateczna wersja pewnego plakatu http://img.nopaste.pl/upload/spisek_480b8d5f994f6.png wtf, spisek. A teraz ? https://gmclan.org/uploader/541/logos.png To jest za to bardzo wporzo. A praca LionXa jest brzydka :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 czaszka. postanowiłem dokończyć orka jeszcze tylko ręce i bronie :D i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Może być, widać że się postarałeś ale postać jest niezbyt proporcjonalna, a ten drith/cośtam, nie wyszedł ci.. ja osobiście dirth/cośtam nie używam... i jestem z tego zadowolony :P . Czaszka jest bombowa xD... normalnie zwala z nóg... ma "to coś" w sobie. Co do grafik to zrobiłem takie wypasione naramienniki :jezor: .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ej Kuba byłbyś zainteresowany ewentualną współpracą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Hmm... współpracą?... możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wute, wute, wuteef? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi