BloodDzioch Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ale głowa podczas oddychania chyba sie nie powiększa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Autoportret, wzrok psychopaty, I'm not into graphics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 wersja 18+: http://img69.imageshack.us/img69/3772/lrnh.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Świetne światło, jak się skupiasz nad czymś to robisz najniesamowitsze rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Pracka na poziomie, tylko cycki brzydkie. Znaczy nie, że brzydko narysowane, tylko nigdy nie lubiłem tego typu cycków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 work in progress 18+ http://img163.imageshack.us/img163/9612/t8wk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 i projekt tatuażu edit. skończony wątek samurajski, choć nie wiele sie zmieniło, 18+ : http://img24.imageshack.us/img24/9100/275x.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 samuraj z drewnianą pałą xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 mieczur :D do tego grawerowany i upaćkany krwią, serio jak pała wygląda? :D na szczęście w pełnej rozdzielczości widać to lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 wygląda jak pęknięta sztacheta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Kurcze...fajnie by wyglądała gra w stylu Spartana o tej tematyce;> A sam w sobie obrazek bardzo fajny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 work in progress 18+ http://img163.imageshack.us/img163/9612/t8wk.jpg wow :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Świece płasko wyglądają imo, jak jakiś obraz czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Może jeszcze ulepsze to ale nie dziś, padam wstawcie też coś bo już combo x 4 robie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No dobra, to skoro nalegasz: http://adriann92.deviantart.com/art/Sam-35...iann92&qo=0 Niestety mam antytalent do fotografowania ii..na żywo wygląda dużo lepiej..ale no trudno. Olej 60x40cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No dobra to i ja: Klik Rozmiar A4, Czas rysowania około 20h.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jej spojrzenie jest co najmniej śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jej spojrzenie kojarzy mi się "I will rape you" lub "I can see you sleeping" lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Adriann, nawet fajne, ale na tym formacie zdecydowanie zbyt mało szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 poprawiwszy nieco warto zrobic zoom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Tamten znak bardziej mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Woah! Poprzednia wersja była fajna, ale ta... po prostu zabiera dech w piersiach... Mam nową tapetę, ale teraz muszę posprzątać ikony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 dzięki ;) Ze znakiem pomyśle. Ogólnie to juz sie tyle na to napatrzylem i nazmienialem ze juz nie mam zielonego pojecia czy te rece sie wlasciwie ukladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Świetnie się układają. Najfajniejszą częścią jest maska, bardzo ostra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 mam pytanko do was które z podanych menu do gry najbardziej wam się podoba A,B czy żaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 A,B,C czy żaden Zapomniałeś dodać propozycji C :) B jest lepsze z tych dwóch moim zdaniem. Jeszcze jakby się delikatnie animowało to by było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zapomniałeś dodać propozycji C :) B jest lepsze z tych dwóch moim zdaniem. Jeszcze jakby się delikatnie animowało to by było super. Nie zapomniałem po prostu 100 razy zmieniałem jeszcze projekt i te 2 są najbardziej aktualne :P zapomniałem poprawić tekstu co do B to rzeczywiście pewnie zrobił bym że obraz gibie się lekko w lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Moim zdaniem A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 B jest czytelniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi