Solmis Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Że tak powiem - zależy od gustu. =D EDIT: To było odnośnie komiksu dziadka i Kamrata... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 http://img377.imageshack.us/img377/4110/talrenzq8.png Oto kolejny głupi komiks, wykonania Kamrata, mojego i blackmaula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Komiks jeszcze musi być śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Słabe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Poprzedni był lepszy,czekam na następne,choc przydały by się jakieś dialogi,i sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Komiks jeszcze musi być śmieszny. Kto tak powiedział? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Kto tak powiedział? :x Albo bezsensowny i nieśmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Panowie, ten co siedzi przed komputerem to przecież nasz drogi Kamrat grający w World of Warcraft ;o, a komiks dziwny ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja tylko końcówkę rysowałem. Nic lepszego nie mogłem wymyślić do ich pierdół. ;p Ale komiksy mogą mieć głębszy sens, co nie znaczy że śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Te komiksy mają ukryte przesłanie! Trzeba je dokładnie przestudiować żeby zrozumieć sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Skoro dziadek i Kamrat zrobili komiks to też postanowiłem coś wyskrobac. Odc1.Terrorysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Bezczelne zerżnięcie stylu od dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Bezczelne zerżnięcie stylu od dema. Nie narzekaj. Sam rysujesz w takim stylu :P IMO komiks fajny, ale trochę za dużo się dzieje - powinien być prostszy. Jakbym miał skaner to bym zeskanował moje wczorajsze wypociny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @UP LOL! Przecież ja nie rysuję komiksów :P Edit: Na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @UP LOL! Przecież ja nie rysuję komiksów tongue2.gif A kto ostatnio na Polskim rysował? ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Bezczelne zerżnięcie stylu od dema. Weź sie schowaj jest mnóstwo komiksów z takim stylem,więc demo też pewnie od kogoś zerżnęło styl. Mam już pomysł na drugi komiks,tym razem dodam troche kolorów,ciekawe co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A kto ostatnio na Polskim rysował? Ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie publikuję tu tego, co robię na polskim :F Zresztą to był taki wstępny szkic, a ty i tak się czepiałeś, że rysuję krzesła i ludzi bo to za dużo roboty :P @2UP Ok, ok spoko nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 demo też pewnie od kogoś zerżnęło styl. OWNED! Dem, Dema, Demowi, Dema, Demem, Demie, Demie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tym razem inny styl. Odcinek.1.Gdzie mamusia? Specjalnie dla Yody krótkie i gdzie nie dzieje się za dużo. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no normalnie boki zrywać <odgłos zrywania boków> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Hm cieńsze :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ładnie wygląda ale nie jest za bardzo śmieszny. ;) Jak znajdę moje bazgroły w zeszycie to może je przerysuję na kompa i je wam dam. Ale jak coś to dopiero jutro. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Głębokie! =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To miało byc zilustrowanie tego żartu: Przychodzi Jasio z płaczem ze szkoły i krzyczy: -Mamo!Dzieci w szkole śmieją się że śmierdze trupem! -Mamo?Czemu nic nie mówisz? Jeśli ktoś ma jakiś fajny wątek to niech napisze na Pw to narysuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ok jak bezsensu i głupie to: :F Wiem żalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @Yoda: Boze ale durne, ale mimo to mnie rozbwiło na moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O co w tym biega?Teraz to rysowałeś? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Głupie, że aż śmieszne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O co w tym biega?Teraz to rysowałeś? Chodzi o to że o nic :D krokodyl! bu! Narysowałem wczoraj w zeszycie, a teraz machnąłem w paintcie :) Dobra, trochę głębszy komiks! Uwaga wulgaryzm! Wiem, że zjechany od Dema styl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi