Wojo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 SzpaQ byłem święcie przekonany ,że na pierwszym obrazku gość ma blond irokeza na głowie zaś na drugim kolory ręki są tak intensywne ,że kompletnie odstają od całości i przy przybliżeniu lewa ręka wygląda nieco dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mi kolory też tak średnio pasują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @szpaq: ######ste, i tam żadną ręką się nie ma co przejmowa, naprawdę postęp jaki zrobiłeś jest duży, szkoda tylko, że do żadnej gry te grafiki nie trafiają. @temat: jakościowe foto szkiców chłopowych ubranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 szpaq, naprawdę miodne. Reka imo w starszej wersji lepsza, ogólnie starsza wersja moim zdaniem fajniej wypada, ale naprawdę to co tu mówią to prawda: zrobiłeś postęp przeogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W ramach przeciwwagi do morskich inspiracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wow ;o GENIALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Włosy spłaszczyły całość. Sorry :P . No i bic jakiś płaski o.O . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Hmh. Shil. Lubię twoje prace i nie mówię że to zła cecha ale ludzie narysowani przez ciebie są... Tacy jacyś wyidealizowani. Nie wiem czy to dobrze określiłem ale chyba wiecie o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 W ramach przeciwwagi do morskich inspiracji... nie słuchaj sie ich, zajbiste ;) na siłe by sie znalazło pare niedociągnięc, ale po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ale według mnie też ######ste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Troszkę za duże cienie pod oczami, reszta cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To makijaz, wiec nie jest zle. Mialem zaszczyt widziec ta prace jak jeszcze nie byla skonczona, i musze powiedziec, ze zbroja jest miodzio <3 Po prostu niesamowita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim,:) Co do szczegółów to podobno tam tkwi diabeł.;) I o ile np. cień pod oczami mam w osobnej warstwie i sama siedziałam i się zastanawiałam czy jest lepiej bez czy z, to np. włosy po prawej (jej prawej) są do poprawki, już pociągnęłam je, tam się taka przerwa zrobiła bez sensu. Ale np. uwaga o płaskich włosach jest bardzo słuszna, popatrzę może jeszcze czy da się zrobić wypukły ogień, bo nawet się nad tym nie zastanawiałam.:D @Ignis - wiesz, ta praca z lustrem.;P a serio po co rysować brzydkich ludzi? Jak będę chciała narysować brzydką panią, to zrobię wiedźmę, strzygę czy inne takie :D @Szpaq - kurcze wracam do tej pracy i muszę się wypowiedzieć. Bardzo mi się spodobał ten ludzik, zwłaszcza powiększona wersja o dziwo, ale co do kolorystyki to ja widzę problem z otoczeniem - nie ardzo mogę sobie wyobrazić jakie by pasowało do ludzika a się nie zlało. Więc jak pokażesz jakiś fragment z otoczeniem i byłby dobry, to ja nie mam żadnych wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wrzucę jeszcze skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @Ignis - wiesz, ta praca z lustrem.;P a serio po co rysować brzydkich ludzi? Jak będę chciała narysować brzydką panią, to zrobię wiedźmę, strzygę czy inne takie biggrin.gif Nie, nie, nie. Nie chodzi o brzykich ludzi. Chodzi o to że w twoich pracach wszyscy tacy idealni, nie ma chociażby nigdy takich przeciętnych. Tak ogólnie to się nie czepiam, bardzo lubię prace Shil. Po prostu takie małe spostrzeżenie ;) @Morro- Super to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kolorować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 moze byc ciezko ale probuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim,:) Co do szczegółów to podobno tam tkwi diabeł.;) Dokładnie o to mi chodziło ;) . Praca jest mega dopracowana, ale imo kilka detali + ten styl potrafią nieźle zepsuć modelunek światłocieniowy. To tylko moje zdanie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @Morro: pewnie! pozytywne zaskoczenie btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 morro zawsze taki cichociemny jak chodzi o grafike a tu z takim cudem wylatuje jak pokolorujesz to chyba znalazlem nowa tapete na pulpit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 super styl, dynamiczny. zamierzasz dawać cienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dunno, jakoś jednokolorowo mi pasuje najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Dunno, jakoś jednokolorowo mi pasuje najbardziej. hm, w sumie. Swoją drogą szybko narysowałeś. :) ale to popraw przy tej sprzączce przy krawacie, bo przy tych wielkościach widać za linią. ja dorzucam przełomowe dzieło, na razie szkice, choć nawet nie wiem czy przy nich nie zostanie, bo wersja digital średnio mi się podoba. W każdym razie obawiam się, że umrę jako niedoceniony artysta jeśli chodzi akurat o te konkretnie dzieła, nie postaracie się by w pełni afirmować piękno przekazu... no może poza Bedziomem, na którego liczę. :D No, ale wykład z farmy był wyjątkowo nudny, choć akurat o kokainie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 fajne te zwierzaki ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Boże, ostatni rysuneczek :crying: <3 . 10/10. Słowo "sweet" otrzymało nową definicję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 OHMY ale sweetaśne : DDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @morro: hmm, póki co to faktycznie sam lineart lepszy, no chyba, że byś coś zadziałał z cieniowaniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 morro, imo grandient psuje efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie dajcie sie! Shil nas szynszyluje! Juz mnie ma! Nieeeeeee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi