Yoda Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 fajne,ale ta trawa ma za mało kolorów... Ona ma jeden kolor :| I poza tym to taki styl chyba ;P Mi się nawet podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 wykminki związane ze szkołą nawet zdjęcie: i taki myk który wisi u mnie na ścianie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Propa, ładne. Ścianowy rysunek roksi, ale co to jest to koło flagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Komiks jest zajedwabisty. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Propa, ładne. Ścianowy rysunek roksi, ale co to jest to koło flagi? o co chodzi? ręka? palma? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Propa chodzi mu o tego tygrysa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Jak dla mnie to jest lew. @Propa kto to jest tak w ogóle?Po tym wąsiku wnioskuje że Bob Marley ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Komiks dziwny ... Nie ma to jak człowiek (RastaMan ;)) i lew żyjący razem w harmonii =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 @komiks robiony w 20 mnut na zajęciach :P ale przeszło :) A to na plakacie to Zwycięski lew Judy a typ z plakatu - nie wiem zwykły Rasta :P z głowy go wziałem typ z komiksu oczywiście Bob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Moje trzy prace ! Oceniać !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 10 min w GIMPIE 3/5 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jest już temat, w którym pokazujemy swoje prace Galeria Grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Fuuuj, brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Parę moich "obrazków" : Dragon ball ^^ Moje logo xD Hardstyle && Jumpstyle _!--! A to mi się podoba xD mam jeszcze parę tapet w moim wykonaniu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W zasadzie to ta planeta wygląda nawet nieźle. Do gry o tematyce kosmicznej pasowałaby idealnie. Ogień nie za bardzo. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W gimpie jest do tej planety skrypt o ile dobrze pamiętam więc dużo się raczej nie napracował ^^ a ten ogień to animację chociaż byś zrobił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W gimpie jest do tej planety skrypt o ile dobrze pamiętam więc dużo się raczej nie napracował ^^ a ten ogień to animację chociaż byś zrobił ^^ Nie korzystam z Gimpa więc nie mam pojęcia czy istnieje coś takiego ^^ Ale trzeba przyznać, że wygląda dobrze, nawet bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Nie znacie się. Mi się podoba, planeta ladniejsza, ogien taki se. Ale i tak 5!! Panie Zalu taki pan mądry jest to niech pan sam zrobi. cya. EDIT: Chociaz popraw w tej planecie spadanie swiatła bo w tym miejscu gdzie jest postawiona "kamera" to nie widac tyle planety, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A to co? http://www.gimpuj.info/tla/p322omienie-t15.0.html http://www.gimpuj.info/rozne/generowanie-r...nety-t49.0.html Powiem tak, zrób sam, bez tutka, to bedzie dobrze. Nie oceniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Dodałem jeszcze jedną planetkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ładny spam, ładny, jest taki temat Galeria grafik, z reszta ktoś już to pisał chyba... OK temat połączony z galerią grafik (: Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 amatorzy.... http://makabre.republika.pl/dark_cloud.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 WOW :o Copo rulez ^_^ 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Wow copoconaco boska praca. :D Tylko ta planeta trochę za ciemna. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Listek konopii,nie wiem czy do końca udany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 amatorzy.... http://makabre.republika.pl/dark_cloud.jpg Jakiś Ty skromny... ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 copoconaco:pfff... :P 11/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Uff.. nareszczie udało mi się znaleść kabel od drukarki.. :D , zapewne zaraz zaczne wrzucać skany :P . Fajny 'obrazek' ;) (oczywiście copoconac'a) ... tło jest fajne, planeta też, światło jest najfajniejsze i rzuca się w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 cieszcie sie ze dalem drugie zrodlo swiatla troszke bardziej od gory, bo planeta byla by czarnym plackiem z cienka oswietlona krawedzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Taki znaczek sobie na religii narysowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi