Yoda Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Driger to sa skrzydla smile.gif :o A to ci dopiero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Driger to sa skrzydla :) O.O , moglbys jakos to inaczej narysowac , bo ja nie widzialem tu zadnych skrzydel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Driger to sa skrzydla Że co Oo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Chłopaki koniec offtopu :P Zrobilem tak ze skrzydla odstaja od ciala widac to na obrazku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Teraz to mi wygląda bardziej jak ta latająca jaszczurka. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 mi sie nudziło to se trzepłem paprotkę. :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Teraz to mi wygląda bardziej jak ta latająca jaszczurka. ;p Lol, rzeczywiście :D @UP Ekstra dzieło, aż trzeba się było podpisywać? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Mike p:Mówiłem że mi sie nudziło ;p ale chyba zła nie jest :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mi to w ogóle paproci nie przypomina ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Do Galerii grafik się nie nadaje , ale mimo wszystko jest grafiką: http://img246.imageshack.us/img246/447/14comc8.png http://img246.imageshack.us/img246/8513/10trendsi4.png http://img219.imageshack.us/img219/7946/cz...samochodws9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaznacz jeszcze gdzie mam się śmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Zychu: Ta paproć przypomina mi "Plant of Death" z Almory ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Kryniak: no mi też się z tym skojarzyło :P P.S. Zaraz coś wrzucę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @FlaczeQ http://gwtb.chanibal.net/komiks/38._Juz_nic - masz i ucz się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 FlaczeQ, ostatni strip - dobry, dobry :D Głupie, ale fajne. 1 też całkiem wporzo, 2 głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 se pałka, se dzida i se listek se. może nie są za brzydkie xd wrzuciłem żeby nabić posta SE ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 może nie są za brzydkie xd Są. Dzida jest straszna - listek mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Wow Yoda pierwszy raz spodobała ci sie moja praca. nad listkiem sie najbardziej napracowałem z tych trzech. a to bambus listków nie za bardzo mi się chciało robić więc mogą się komuś nie podobać ale całość wdg. mnie wygląda nawet ładnie :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ProfesionalkaxD @down Jeszcze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 he he heeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Wow Yoda pierwszy raz spodobała ci sie moja praca Robisz postępy =P Bambus nieco płaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 SamochodziQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Zbychu, rox O: Tylko koła puste P: @mike_p http://gwtb.chanibal.net/komiks/38._Juz_nic < demland.info/dem/paski.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Felgi mi nie wychodzą jeszcze =] Ale jestem dumny że każdy pixel mój =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ale jestem dumny że każdy pixel mój =D Ne są podpisane. jak udowodnisz? @mike_p http://gwtb.chanibal.net/komiks/38._Juz_nic < demland.info/dem/paski.php Po co dałeś te linki? Link pierwszy był dany po to aby pokazać jak powinień wyglądać porządny komiks, tłumaczysz się pokazując drugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ne są podpisane. jak udowodnisz? Musicie mi zaufać =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Micanser, z tego co widzę, to nie miałeś matematyki w szkole podstawowej (klasy 1-3) między tymi linkami dałem "<". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 @Micanser: On tylko pokazał, że jego zdaniem komiks, który pokazał mike_p nie jest tak dobry, jak tamten co on dał do niego link, nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Micanser, z tego co widzę, to nie miałeś matematyki w szkole podstawowej (klasy 1-3) między tymi linkami dałem "<". Ale 1 komiks jest lepszy graficznie, a chyba chodziło głównie o rysunki, a nie zawarty humor. Nie mówie że ważniejszy jest wygląd od humoru, tylko w tym przypadku chodziło głównie o poprawienie siebie graficznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 A moim zdaniem komiks jest po to, żeby się bawić czytając go, a nie napawać wzrok super odlotową grafiką. Jakbym chciał oglądać dobrą grafikę, to bym włączył Crysisa, albo jakiś album ze zdjęciami, a nie komiks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi