Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 "fanart" Zauważyłem, że ta poza wyglądałaby fajnie w tej opcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Narysowałeś mrocznego samobójcę? Nice. Fajnie to wygląda, cienie dobre, toto co jest pod kopułą bardzo fajnie wygląda. Ale - szczegółów mało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dodaj do tego kamienne ściany, zmień ten stojak na kamienny piedestał oraz dodaj dwa okna jedno po każdej stronie i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Mi się po prostu , najzwyczajniej w świecie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Co myślicie o takiej skrzyneczce? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Myślę że się nie przyłożyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Chcesz to weź do szóta to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 światłocień jakikolwiek proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Twoje? :] @Chell - ja bym powiedział, że jak na mnie, to to jest ładne ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 A czyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Gugle? :] Fajne, fajne :) Jeśli się zgodzisz, to użyję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Próbuje zrobić jakiś background do Dead End 2. Na razie mam coś takiego: Pierwsze skojarzenia? P.S. Trudno jest cokolwiek narysować precyzyjnie myszką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Szczególnie oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Oko jest super :) Wygląda jak prawdziwe :) @SKiD - Dobrze jest! Pierwsze skojarzenie? Mgła, zombiaki, śmieeeerrć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Pierwsze skojarzenie - karzełki :D Za niskie te Twoje zombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Próbuje zrobić jakiś background do Dead End 2. Na razie mam coś takiego: Pierwsze skojarzenia? P.S. Trudno jest cokolwiek narysować precyzyjnie myszką... Utrzymuje klimat i to jest najważniejsze. Jak dla mnie 5/5 Edit: Po lewej na górze srebrny, cieniowany napis DeaId EInd (jeśli chodzi o ,,I" to wiesz, tam z tyłu), z czerwonym obramowaniem, niekoniecznie krwistym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 oborze, wojzax jaka susza tylko scieżka kamienna zbyt regularna. zrób z tego gre, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 i w ramach cyklu 'z kamerą na zachodzie' rysunek z komórki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mi się tylko wydaje, że ten samochód źle rzuca cień..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Raczej z cyklu 'Przy jednym stole z Don Corleone' Koszula wyszla ######scie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mi się tylko wydaje, że ten samochód źle rzuca cień..? oj minimalnie źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wojzax, I'm impressed. Może niektóre rzeczy ci średnio wychodzą ale ogólny klimacik, poza, pomysł ######ście wychodzi. No i koszula fajnie, ja mam duuuuuuuże problemy z odwzorowaniem materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Te zombie są takie niskie bo niby pod górkę idą... Po lewej dodam jeszcze człowieka w kombinezonie gracza, którego widzimy od prawego profilu i od tyłu. Mam nadzieje że będzie pasować do menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 @ anty fajnie ci wyszło. Skończyłem background, przynajmniej do pierwszej wersji demo, w 100% będzie on zmieniony ale dopiero jak uda mi się coś lepszego zrobić. Mam nadzieje że się podoba D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mi się bardzo podoba :) @Wojzax - świetne to. Robienie zdjęć i robienie z nich tekstur? :] @Witoldyn - o ile się nie mylę, to to jest Long Way Out, więc gra z tego powstanie. @Anty - królik był fajniejszy ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 @Witoldyn - o ile się nie mylę, to to jest Long Way Out, więc gra z tego powstanie. nie, to nonameowy projekt bo pablogm pracuje nad silnikiem anty, no bajeczne toto, odbłyski są tam gdzie mają być skid daj więcej cienia na dole, myślę że polepszy efekt bo jeden koleś wyglada jakby latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Aaa... to sorry :) Ale ładne jest tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 wasaty barman na prezydenta. ######sty ma pysk. Fajnie by pasowal wyraz jego twarzy jakbys dodal drugiego typa ktory mu celuje miedzy oczy z duzego kalibru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi