Maximal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Arr, to był mój pomysł, kryniaku. ;3 Ale fajnie wyszło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Krysiak to ci wyszło :F hmh bym se coś narysował ale nie wiem co. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Narysuj mi maga w rzucie izometrycznym ;p 32X48 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dobra Yoda za chwile na razie narysowałem twoją lodówkę. czy jak kto woli kibel maszynowy. Za bardzo się nie starałem :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dobra Yoda za chwile na razie narysowałem twoją lodówkę. Moja lodówka nie jest z betonu =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 brzydziej nie mogłem. Proszę. ;p edit: o jej zapomniałem usunąć tego kwadracika w prawym górnym rogu :F o! Yoda 5 ŻŁÓTYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Nie było co rysować i zrobiłem (znaczy przerysowałem z mojego zbioru stworów) Golema. To tylko taki 'szkicek' jedynie bo pixelować mi sie niechciało... Ale! oczywiście wy też posiadacie 'painta' lub coś z tych rzeczy i możecie się pobawić z tym stworkiem: Oceńcie i jeśli chcecie pokażcie co potraficie ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 brzydziej nie mogłem. Proszę. ;p edit: o jej zapomniałem usunąć tego kwadracika w prawym górnym rogu :F o! Yoda 5 ŻŁÓTYCH Phi kiepski :D Zaraz ci mojego pokaże! >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 ja nawet wiem z czego to "szkice" - etherlords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 : o widze Yoda Harry Potter version "mrok"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 e Yoda ch znaczy brzydki :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 e Yoda ch znaczy brzydki :F Ze co? jakie 'ch'? A dobra wiem, zapomniałeś o kropkach :f A co ci się w nim nie podoba? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 KubaGM skad ty bierzesz takie pomysly? Ja nie potrafie wymyslec nic ciekawego ^^ Przydaloby sie pojsc do szkoly, tam od razu przelewam wszystkie pomysly na papier ^^ EDIT: o.O Nie powinienem otwierac tylu tematow na raz i we wszystkich naraz odpowiadac. Nie bylo posta sprzed 10 minut ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 e Yoda ch znaczy brzydki :F Szczerze mówiąc Zychu to Yoda zrobił łądniej, przynjamniej cos widać. Sorry ale u Ciebie ta jego szta jest cała zamazana, i widać tylko fioletowy prostokąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to ja wzorem KubyGm wydziergalem orka wzorujac sie na postaci z gry etherlordy ;) wiem wiem morde ma plaskata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Omigod ,Copo, kocham Twoje piksele =D Fakt łeb razem z hełmem płaskie, ale zbroja wypaśna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 5/5 :D Prawie jak Spartaaaa, ale Grela lepsze spustoszenie sieje :P Prawie? Mi się wydaje że lepsze, lepszy mą twarz teraz bynajmniej hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 @Nobody: Pomysły biore z gierek różnych.... czasami własne wymyślam... chociaż 'golem' jest z etherlords.. :D @copoconaco: Tak, pochodzi z etherlords.. A!.. Zrobiłeś pare błędów w orku... w grze nie widać oczu i ma bardziej spłaszczoną gołowę, zbroja troszke inna ale bardzo podobna, no i te miecze.. za małe, powinny być z 2x większe, ale może być. :P ---EDIT--- Zrobiłem taką ala ozdobe do gry... powiedzcie co poprawić bo nie jestem pewien co źle zrobiłem. EDIT:Opinii już nie potrzebuje bo skończyłem rysować... (szkic usuwam bo niepotrzebny). ---()--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 to ja wzorem KubyGm wydziergalem orka wzorujac sie na postaci z gry etherlordy ;) wiem wiem morde ma plaskata Fajne nawet, tylko jedna rzecz: hmm... jak to ująć, no po po prostu tak pikselki nie tworzą jedności. naprawdę trudno wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Hehe to jest 'pseudosmok' :P Malowalem sobie cos i wyszlo takie cos jest to moja 1 praca :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie ma tu ani sladu cieniowania, dziwnie wyglada, ogolem jest brzydki. Popracuj troche, postaraj sie o cienie i daj jeszcze raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Hehe to jest 'pseudosmok' :P Malowalem sobie cos i wyszlo takie cos jest to moja 1 praca :) Pozdrawiam Taki gruby jakiś :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Moze teraz jest lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie jest lepiej poprostu nic z tym się już nie da zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wygląda jak rozjechana żaba ;f. Zrób rozjaśnienie po lewej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 To mi bardziej wyglada na zabawke albo skarbonke smokopodobna od gory @copoconaco , fajny nawet ten ork ! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No to jest wersja inna zrobilem to co kryniak kazal tylko ta glowa dziwna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 No to jest wersja inna zrobilem to co kryniak kazal tylko ta glowa dziwna :) No przypatrz sie na tył tego smoka , xD Nie widzisz naprawde jaki on przypasiony ? Jakby zjadl przynajmniej polowe krolestwa jakiego czy co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Driger to sa skrzydla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi