Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Osobiście nie wiem co można by w tym poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ja w tej pracy poprawiłbym wszystko oprócz ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Czekamy na efekty : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 A mi się całe podoba :) Jak coś ma taki wydźwięk to znaczy że takie jest No nie powiedziałbym... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 takie tam - prawie ze skonczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jakiś taki dziwny ten predator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Fajnie wyszedł na drugiej fotce na dole, oświetlony z jednej strony. Ogólnie całość prezentuje się teraz o wiele lepiej, chociaż nie lubię tego typu tatuaży. Jakiś taki dziwny ten predator... Ludzie skończcie z takimi postami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Propa a może spróbowałbyś delikatnie odpicować ten autoportret ? Myślę , że wtedy całość prezentowałaby się o niebo lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 A który rysunek to autoportret? -- Dobra, średni dżołk... @Propa - Też myślę, że mógłbyś "spróbować delikatnie odpicować ten autoportret". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 odpicuje odpicuje :) tak samo lwy, duuzo do poprawki w nich. Jakos nie mialem na to zajawki ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 "spróbować delikatnie odpicować ten autoportret" O CZYM TY MÓWISZ!? WIDZISZ ILE TAM JEST SZCZEGÓŁÓW? Dziś mam zły humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 nie trolluj, słabo Ci to wychodzi. Najpierw się naucz. Ale omfg, nie ode mnie! odpicuje odpicuje :) Fajnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 takie tam - prawie ze skonczone. takie tam - z zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 @propaganja- masz jakiś projekt całego tego tatuażu, czy tak na spontana dodajesz kolejne części? jak masz to mógłbyś pokazać- byśmy mogli ocenić, zanim umieścisz całość na skórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 spontan idzie :) Ale Souljaha planuje jeszcze gdzies tam wpakowac i dac sobie spokoj na pare lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 czy ostrze tego predatora i ręka nie są za małe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Są za małe, ale propa ma taki styl rysowania i całkiem świetnie mu to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 napisze to jeszcze raz, tym razem ostatni bo i tak pisalem juz sto razy. Co to znaczy za male? Skad wiesz jakie mialy byc? Byles w mojej glowie i widziales moja wizje na ten tatuaz? Wiesz co to jest wizja artystyczna? teraz Czy Cartman ma za duzy leb? Czy raczej MIAL miec duzy leb juz w trakcie projektowania? Homer ma za duzy leb! i nie ma powiek! i ma za malo wlosow! i Ma zoltaczke! A moze po prostu.. taki mial byc? Z drugiej strony AAAA ona ma wieksze cycki niz nogi? Nie. To perspektywa. Itp itd. i w ogole. Wiecej juz nie bede sie rozpisywal na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Prawda. Realizm nie zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Całkowicie się z tobą zgadzam propaganja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 propa ma chyba to plażowe zdjęcie na dysku zapisane, coby młodzież z zasad perspektywy poduczać przyjemne z pożytecznym łącząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Jeśli tak ma wyglądać nauka to chce zostać Twoim uczniem propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 e tam, bardziej polecam wybranie sie chocby na akademie sztuk pieknych czy do jakiejkolwiek innej wyzszej uczelni na ktorej sa kierunki zwiazane z rysunkiem czy grafika - pocwiczyc zarowno perspektywe, proporcje i itp na nagich modelkach, albo po prostu namowic kolezanke. Duze efekt(y/o)wniejsze niz cycki z internetu :) Albo nie, nie polecam. Po namysle. W drugiej grupie przychodzi npl 70 gosc i sie rozwalal na fotelu z fiutem na wierzchu i biedaki musieli go rysowac na zaliczenie. A i u nas trafila sie raz stara gruba baba bez zebow w bieliznie. Fuck the studia. Zostanmy przy kolezankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kobiety też rysowały ? Jeśli tak to raczej nie narzekały : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 No mi raz na kursie przyszło starą kobietę rysować, w ubraniu na szczęście ale moje poczucie estetyki ucierpiało niemożebnie. Kobiety też rysowały ? Jeśli tak to raczej nie narzekały : D No przeca kobiety raczej nie interesują stare próchna w szczególności nago i bez pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Rysowaly cala grupa czyli na tym kierunku w zasadzie w wiekszosci dziewczyny. Ale nie sadze zeby to bylo dla nich jakos specjalnie przyjemne :) @Wojzax przewaznie na narysowanie jednego portretu/aktu mielismy od 6 do 12 godzin. Jesli przychodzila modelka o w miare rozsadnej aparycji - palilo sie blanta, ostrzylo olowki, obieralo najciekawsza perspektywe, i dopieszczalo kazdy detal przez caly wyznaczony czas. Jak przyszla w/w kobieta w wieku mniej wiecej mojej babci cale rysowanie zajelo mi 20 minut :) bolesne wspomnienia mimo wszystko :) A co do edita masz racje. Po gadkach z kolezankami z 2 grupy (fajniutkimi :D) widac bylo ze bardziej pasuje im rysowanie ladnych krztaltnych kobiet niz pomarszczonych dziadkow i ich klejnotow :) Edit. Jeszcze jako ciekawostka. czaicie ta babe? jedna z "modelek" na akademi sztuk pieknych. Powiem tak - ja takiego pecha nie mialem. Ale moze mam zbyt wybujala wyobraznie ale sama mysl ze mialbym to babsko rysowac bez ubran odrzuca mnei od studiow na 150 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Na spotkanie z panią Barbarą nic innego jak zabrać telefon i liczyć na SMS o treści : wygrałeś kluczyki od czarnego BMW ! Także myślę , że nie byłoby tak źle - laptop moich progach mile widziany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 propaganja Tablet ? Jeśli tak to jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Propa wszystko dobre, w twojej pracy oświetlenie, ale napis jest dupny zmień czcionkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi