propaganja Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Propaganja a to prawda zanim się zrobi tatuaż można go długopisem na ciele na szkicować ? stawialbym na mazaczek maly jednorazowy, Kwestia sterylnosci. Ale dlugopisem na upartego tez by sie dalo jesli by nie byl uzywany wczesniej i po odpowiedniej dezynfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 WOW! Świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Exigo dalej utrzymuje tytuł najlepszego grafika na GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Exigo dalej utrzymuje tytuł najlepszego grafika na GMC A zarazem tytuł zmarnowanego talentu :( ofc w temacie tworzenia gier @Markuz: kul wektor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czemu zmarnowanego? Coś mnie ominęło? O.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Mógłby grafę do jakiejś gierki robić, a nie tak na pusto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 aaaa, no to fakt. Zawsze mnie dziwiło że nie widziałem żadnej jego gierki ani teamu do którego należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Mógłby grafę do jakiejś gierki robić, a nie tak na pusto... Uważam , że to co robi to tylko i wyłącznie jego wola . Może podoba mu się praca solo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Uważam , że to co robi to tylko i wyłącznie jego wola . Może podoba mu się praca solo ? A czy ktoś uważa inaczej? On robi co chce, a ja żałuję, że nie przyczynia się tym do powstania żadnej gry, czy też polepszenia jej oprawy wizualnej, tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przyczynia się, ale nei kończy tego co zaczął. :P Pracował ze mną, pracował z YXE, pracował sam, a nic z tego nie zostało ukończone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Na jedno wychodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zapłaćcie Mu to zapewne skończy co zaczął. Nic za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zapłaćcie Mu to zapewne skończy co zaczął. Nic za darmo! Jakby każdy się kierował twoim podejściem to żadna gra indie by nie została ukończona. Niech tym co mu mają zapłacić też zapłaci ktoś w takim razie, nic za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Propa, jak się kiedyś zdecyduję na buntowniczy tatuaż przyjeżdżam do Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jakby każdy się kierował twoim podejściem to żadna gra indie by nie została ukończona. Niech tym co mu mają zapłacić też zapłaci ktoś w takim razie, nic za darmo! Zapewniam Cię że dobrze zainwestowane pieniądze na pewno się pomnożą. Nie rozumiem Twojego podejścia.. Jeżeli chcesz założyć działalność gospodarczą i zacząć zarabiać- MUSISZ mieć pewne środki które zainwestujesz na początek, fakt, istnieje ryzyko- ale coś za coś. Może są i teamy które jako grupa są zgrane i robia projekt za free licząc że później go sprzedadzą i tym samym zarobią. Ale moim zdaniem grafik to bardzo ważna postać w teamie i nawet jeżeli miałbym takiego zatrudnić za kasę to bym to zrobił. A tak to co- do usranej śmiersi będziesz czekał na człowieka typu grafik z teegee czy ostatnio pajawiający się Toxates licząc że sie przyłączy za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zapłaćcie Mu to zapewne skończy co zaczął. Nic za darmo! Ja mu proponowałem symboliczną kwotę na zachętę to i tak nic to nie dało. To tak jest, że jak człowiek straci zapał to go nie przekupisz. I ja to rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 O Tobie Platyna cały czas myslę- jakbys miał grafika to byś zaszalał z czymś co?:) może poszukaj na max3d.pl w dziale 2d;) No widzisz.. widać graficy to leniuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 O Tobie Platyna cały czas myslę- jakbys miał grafika to byś zaszalał z czymś co?smile.gif może poszukaj na max3d.pl w dziale 2d;) No widzisz.. widać graficy to leniuchy. 1. Może nieskromnie, ale ja też tak myślę. 2. Owszem, graficy to leniuchy w większości. Podziwiam tych, którzy mają cierpliwość dokończyć coś co zaczęli, bo ja jak sie zajmowałem grafiką 3D to drugą połowę pracy zawsze robiłem na odwal się byleby już skończyć i zabrać się za coś innego. 3. Szukałem na forach kiedyś. Zerowy odzew. 4. Wydaje mi się, że mam już kogoś odpowiedniego. Zobaczymy za jakiś czas czy zaszaleję. Oby. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 @exigo: dzienx, mam dzieki tobie nowa tapete na pulpicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 3. Szukałem na forach kiedyś. Zerowy odzew. To gratuluję skilla w szukaniu, chyba, że miałeś do zaoferowania zero ukończonych projektów, miliard spritów do wykonania animowanych i 0% ze sprzedaży gry to się nie dziwię. @alwin: szaleć można i bez grafika, wystarczy trochę zapału, którego niektórym najwyraźniej brakuje. Ja sobie radzę bez pieniędzy, które musiałbym inwestować w potencjalnego grafika, który nie ma żadnej gry na koncie, niczego i o wątpliwej wiarygodności (zniknie sobie w połowie projektu i po kasie). Zwłaszcza, że po prostu nie mam póki co żadnej kasy na grafika, bo i nie mam żadnego przychodu z robienia gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Może się do tego szukania nie przykładałem, bo właściwie wcale tak szukać nie chciałem lecz to była ostateczność. Wolę sam kogoś znaleźć, kto mi odpowiada i zaproponować mu współpracę niż czekać aż sami do mnie się zgłoszą. Nic dobrego z tego raczej by nie wyszło. alwin, po długich wakacjach powinna przynajmniej jedna gra ode mnie wylądować na forum, a jak dobrze pójdzie to może i coś więcej. Świetnie się wpasowały te długie wakacje. W idealnym momencie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Menu do gry, nie wiem jakiej. Rozdzielczość rzeczywista jest 4x większa (hd!). :) (tu z przykładowymi przyciskami: https://gmclan.org/uploader/3290/menu_gry_przyciski.jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 @exigo: uciekaj jak najszybciej z gmclan'u i nie marnuj tutaj swego talentu, ta grafika jest lepsza niz cokolwiek co tutaj widzialem i zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Menu do gry, nie wiem jakiej. Jakże to smutno brzmi! :( Grafika naprawdę pro i aż żal sie robi że nie zostanie wykorzystana... @Platyn: O jakich długich wakacjach prawisz? @Exigo: Jakim sposobem to zrobiłeś? Sam rysowałeś czy to 3d? Wygląda fotorealistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pewnie sam rysował + tekstury ze zdjęć odpowiednio dopasowane. Chociaż te gałązki to chyba na szybko robiłeś, bo widać, że toolem jakimś porozciągane. (Liquify?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 @Platyn: O jakich długich wakacjach prawisz? No o tych po maturach. Już od połowy maja aż do października. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Co tu dużo pisać... Exigo po prostu wymiata. Pracujesz gdzieś? Jak nie, to lepiej zacznij :) Kariera przed Tobą chłopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi