Gość Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mnie się podoba to GUI :) A ta minimapa aż tak bardzo nie odstaje od stylu. Szkoda że ja nie jestem dobrym grafikiem, bo pewnie bym jakąś gierkę zrobił, a tak to nic nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Coś takiego myślę będzie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 no to oderwany szare kawałek materiału przybity na gwoździe do huda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zainspirowany pracami Wojzaxa : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Wybacz,ale oryginał lepszy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Tylko , że chodzi tu o to iż obie prace są moje : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Tylko , że chodzi tu o to iż obie prace są moje : D Wojzaxa lepsze * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Osobiście też tak uważam , ale ten styl po prostu mnie zainspirował ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Wojzax, fajnie to wychodzi :> A ten czat wygląda z deczka jak z Final Fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie obrażaj ff ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pablo na tych twoich nie widać absolutnie nic, ciężko cokolwiek rozróżnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zrobiłeś nie to co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 'A ja próbowałem przerobić hełm kuby na magiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 'A ja próbowałem przerobić hełm kuby na magiczny Dobrze, że chociaż próbowałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dobrze, że chociaż próbowałeś ;)+1 Nie róbcie tak, plax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dobrze, że chociaż próbowałeś ;) Gorzej, że zrobiłeś. Wojzax miażdży, Pablo nie. Cała filozofia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 'A ja próbowałem przerobić hełm kuby na magiczny Właśnie, coś niezabardzo dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Gorzej, że zrobiłeś. Wojzax miażdży, Pablo nie. Cała filozofia. Nie gaś mnie , plax :crosseyed: Cała filozofia polega na tym , iż ja to rysowałem ^^ Nie obrabiałem zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie gaś mnie , plax :crosseyed: Cała filozofia polega na tym , iż ja to rysowałem ^^ Nie obrabiałem zdjęcia Szczerze? Nie liczy się technika, tylko wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A gówno prawda. Obrabiając zdjęcia nie narysujesz wszystkiego co byś chciał. Mnie tam się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Szczerze? Nie liczy się technika, tylko wykonanie No chyba nie. BTW. wykonanie = efekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie gaś mnie , plax :crosseyed: Cała filozofia polega na tym , iż ja to rysowałem ^^ Nie obrabiałem zdjęcia A no to chwała Ci. I bardzo szybko nauczyłeś się zasad perspektywy, to się chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No chyba nie. BTW. wykonanie = efekt ? Technika jest obojętna, można obrysować, można narysować, ale jak to wykonasz, zależy od Ciebie. Możesz to spaprać, ale też możesz to zrobić naprawdę dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Weźmy np. narysowanie miasta tylko białym i czarnym kolorem a przerobienie w photoshopie zdjęcia miasta na biało-czarne. Nie ma różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No przerobienie zdjęcia to raczej się zalicza pod kopiowanie cudzej pracy, ale kogo to obchodzi w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ohhh miasto to tylko tło z efektem , czy tego nie widać ? Chodziło mi bardziej o postać , która miała wyjść bardziej klimatycznie : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pokombinuj z odcieniami szarości,bo czarno-białe do mnie nie przemawia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ohhh miasto to tylko tło z efektem , czy tego nie widać ? Chodziło mi bardziej o postać , która miała wyjść bardziej klimatycznie : < Zapomniałem coś napisać w poprzednim poście, a później już mi się nie chciało edytować, ale w zaistniałej sytuacji napiszę teraz: "Jedyna do czego bym się przyczepił to, że dopiero przy ósmym spojrzeniu na tę pracę zauważyłem, że na pierwszym planie stoi jakiś typek." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 'A ja próbowałem przerobić hełm kuby na magiczny oj coś mało magiczny wyszedł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi