Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Raczej na obojczykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 To nie są w ogóle piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 A co ty możesz wiedzieć o piersiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Można poprosic o grafike latarni? obojętny rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Można poprosic o grafike latarni? obojętny rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No bo przecież idą święta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 neros, jesteś cienki w robieniu grubego pixela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 neros słabe kolorki i jakieś minimalne cienie by się przydały. No i sam rys konturów uproszczony do granic możliwości @EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Ta druga żabie usta i oczy, pierwsza jakaś krzywa. U drugiej fajne włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Malutka animacja sprita do gry- np przy wygranej czy zdobyciu levela. Co mozna poprawić? Robo Win Animation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Wojzax: ćwicz proszę. chcę zobaczyć twoje prace za rok, mam nadzieję że będą super. musisz popracować nad tym krzywomordziem ale to kwestia ilości portretów/treningu. te są chyba lepsze niż poprzednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 wojzax, namawiaj koleżanki na portrety z cyckami : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Żadna mu się nie oprze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 nikas: w sumie jak mi pokazywałeś zdjęcia to mogę twierdzić że lubisz koślawe cycki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Pokazywał Ci cycki? Łeee, won pedałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Darlix: eheheheheh superśmieszne nawet nie wyciągnięte z kontekstu tylko z dupy. ale ok to tylko gmclan :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 wojzax, namawiaj koleżanki na portrety z cyckami : )) Wojzax da w łapę albo użyje pigułkę gwałtu i portret gotowy :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Co kogoś obchodzi że pokazywaliście sobie zdjęcia? No, z dupy ale prawdziwe. A jeśli masz cos do gmc, wyloguj się. Ja, Ty, całe gmc będzie miało spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 No, z dupy ale prawdziwe. to że pokazywał mi swoje cycki i jesteśmy pedałkami nie jest prawdziwe. tylko nikas jest pedałkiem. pozatym: jesteś debilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Słowa wypowiedziane z Twoich ust nic nie znaczą, wiec mnie to rybka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Puszczasz sobie jego posta w ivonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Na inteligentniejsze pytanie Cię nie stać? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Przynajmniej nie staram się być na siłę supermegaultra inteligentny i poważny. Nie wiem, na moda liczysz czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Mam 11 lat, zmieniam się. A to że piszę poważnym tonem i sprawiam jakieś wrażenie, niczego nie dowodzi mój drogi. Więc jak masz jeszcze coś do powiedzenia, to pisz na pw, kończę już z trollowaniem. Nie zarzucaj mi czegoś, nie mając żadnych podstaw. A tak poza tym, dorastam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja wrzucę rysunek cycków! Mogę? Czy babom nie wolno? za to grozi warn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 z tego co wiem dziala tu zasada z dzialu gier, czyli wolno jesli to tylko rysunek i tylko jesli oznaczysz +18 i dasz w linku zamiast w bbcode img a co grozi, hmm.. jedynie widok napalonych nerdow nadskakujacych nad rysunkiem jesli ladny, ktos czasem pofapi, ale chyba nic wiecej groznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 dobrze... +18 jakość trochę kiepska, bo pstryk zdjęcie, a nie skanerem, tak wyszło... http://i56.tinypic.com/s3ivxz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Miało być w linku xD DEMORALIZACJA! A tak to ładne, sam bym lepiej nie narysował, gdyż nie umiem rysować :/ @EDIT: No xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi